Ads Top

Μήνυμα Μίχελ σε βασικό παίκτη του ΠΑΟΚ: «Βιάσου ή φέρε 6 εκατ. ευρώ» - Ψάχνουν ήδη για παίκτη!


Έχει… κοπάσει το τελευταίο διάστημα η ειδησεογραφία για τον ξένο άσο του ΠΑΟΚ, όμως αυτός δεν έχει «εγκαταλείψει» το όνειρό του να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Τι του ξεκαθάρισε όμως ο ΠΑΟΚ;
Ο λόγος για τον Γκόικο Τσίμιροτ, που ναι μεν δεν «καίγεται» να φύγει από την Τούμπα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει βγάλει από το μυαλό του να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπουντεσλίγκα.

Όμως, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Λούμπος Μίχελ έχει ξεκαθαρίσει και στον Βόσνιο χαφ και στους εκπροσώπους του πως ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι «ανοιχτός» για παραχώρησή του για πολύ καιρό ακόμα, αφού δεν θέλει να… τρέχει την τελευταία στιγμή προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του.

Υπάρχει βέβαια και το σενάριο να βρεθεί ομάδα που να δώσει στον ΠΑΟΚ τα έξι εκατομμύρια ευρώ που προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσης του Τσίμιροτ στο συμβόλαιο που υπέγραψε πριν από λίγους μήνες και τελειώνει τον Ιούνιο του 2019, όμως αυτό δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες.

Ο Βόσνιος πάντως δεν… έβγαλε και μάτια στις δύο εβδομάδες που ο ΠΑΟΚ βρισκόταν στην Ολλανδία, ενώ ένας μικροτραυματισμός περιόρισε σημαντικά τον χρόνο συμμετοχής του στα τέσσερα φιλικά των ασπρόμαυρων.

Αυτό που προκύπτει ξεκάθαρα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ είναι πως και ο Μίχελ και ο Στανόγεβιτς «καίγονται» για έναν κεντρικό χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Τσίμιροτ αλλά και των Κάνιας, Κάτσε, δηλαδή να είναι υψηλόσωμος, δυνατός στις προσωπικές «μονομαχίες» και να διαθέτει ηγετική προσωπικότητα.

Άρα, ούτε ο ένας ούτε ο άλλος είναι αρνητικοί στη σκέψη για πώληση του Τσίμιροτ, που στα 24 του πιστεύει πως ήρθε η ώρα να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα που… έφτιαξαν όνομα σπουδαίοι συμπατριώτες του, όπως οι Σεργκέι Μπαρμπάρζ. Έντιν Τζέκο, Βέναντ Ιμπίσεβιτς, Σβέζνταν Μισίμοβιτς, Σαχάν Σαλιχάμιτζιτς, Εμίρ Σπάχιτς, Σέαντ Κολάσινατς και πολλοί άλλοι…

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.