Ads Top

Απίστευτη εξέλιξη με Έλληνα άσο στον ΠΑΟΚ – Αυτός έπιασε "κορόιδο" τον Σαββίδη, "πέταξε" 1,5 εκ. ευρώ!


Δεν έχει προηγούμενο αυτό που γίνεται με τον "δικέφαλο του βορρά" κι άλλο σύλλογο της Superleague - Ποιος πρέπει να κάνει... εικόνισμα το αφεντικό των Ασπρόμαυρων και γιατί;

Πραγματικά απίστευτο το ότι ο Δημήτρης Λημνιός δεν υπολογίζεται από τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί φημολογία πως ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει ομάδα για να δανείσει τον 19χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό, λίγους μήνες μετά την απόκτησή του από τον Ατρόμητο έναντι 900 χιλιάδων ευρώ!

Το πιο απίστευτο από όλα θα είναι ο Λημνιός να αγωνιστεί φέτος στο Περιστέρι, με το σενάριο να μην είναι και τόσο… ακραίο καθώς στον Ατρόμητο περιμένουν με… ανοιχτές αγκάλες τον νεαρό και ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ενημερωθεί γι΄ αυτό.

Ακόμα πάντως και να μην επιτρέψει ο Λημνιός στους Κυανόλευκους, το σίγουρο είναι πως μεγάλος κερδισμένος από τα deal μεταξύ ΠΑΟΚ και Ατρόμητου δεν είναι η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά ο Γιώργος Σπανός!

Επί ημερών Ιβάν Σαββίδη, στα ταμεία της ΠΑΕ Ατρόμητος έχει μπει ένα ποσό που αγγίζει το 1,5 εκ. ευρώ, αφού πριν τον Λημνιό ο ΠΑΟΚ έδωσε στον Σπανό 300 χιλιάδες ευρώ για τον Γιάννη Σκόνδρα και άλλες τόσες για τον Σαρλ Ιτάνζ, για τους οποίους η επένδυση αποδείχθηκε… αποτυχημένη!
Κανείς δεν μπορεί να πει, βέβαια, το ίδιο για την επένδυση που έγινε με τον Δημήτρη Λημνιό, αλλά δεν προκαλεί και... καλή εντύπωση το ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αξιοποιήσει έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο έδωσε κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.