Ads Top

Φοβερή επίθεση σε Μπουρούση για το υβριστικό σύνθημα για τον Ολυμπιακό! (video)


Το σύνθημα για το πρωτάθλημα του '99 που φώναξε ο Γιάννης Μπουρούσης στο χθεσινό γλέντι δεν πέρασε ασχολίαστο από τα ερυθρόλευκα Μέσα.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού τα άκουσε για τα καλά από το "gavros.gr", που έκανε λόγο για "αλητεία", λόγω της επιλογής του να τραγουδήσει το γνωστό υβριστικό σύνθημα για τον Ολυμπιακό, στον οποίο έχει αγωνιστεί πέντε χρόνια.





Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα του "gavros.gr" παρακάτω...

"Σε γνωστό κέντρο βγήκαν για να διασκεδάσουν οι παίκτες του ΠΑΟ χθες και φυσικά, μπροστάρης ήταν ο Γιαννάκης Μπουρούσης. Ένας παίκτης που έφαγε «ψωμί» από τον Ολυμπιακό τόσα χρόνια. Αλλά για τους δικούς του λόγους, αποφάσισε μετά να πάει στον ΠΑΟ.
Από ό,τι μαθαίνουμε, ο Γιαννάκης τραγούδησε και ένα υβριστικό σύνθημα κατά του Ολυμπιακού. «Αλητεία» από τον Μπουρούση, που πέρασε πολλά χρόνια στον Θρύλο, αλλά τώρα, επειδή θέλει να γίνει αρεστός στους φίλους του ΠΑΟ, είπε να βρίσει και λίγο τον Ολυμπιακό.
Ξέρετε, δεν έχουν σε τίποτα εκεί στον ΠΑΟ να βρίζουν. Το παράδειγμα το έδωσε... άλλος και ο Γιαννάκης πήρε τη σκυτάλη (και το μικρόφωνο μαζί) και είπε το υβριστικό σύνθημα κατά του Ολυμπιακού.
Ό,τι και να γράψουμε θα είναι λίγο. Ξέχασε το ψωμί» που έφαγε στον Θρύλο και τον έβρισε. Δεν βρίζεις μόνο τον Ολυμπιακό Γιαννάκη κάνοντας αυτά τα πράγματα. Βρίζεις όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια.
Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό, δεν θα σου βάλουμε εμείς μυαλό.
Άντε πιες κανά ποτηράκι παραπάνω τώρα, Γιαννάκη".

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

Από το Blogger.