Ads Top

«Tα έσπασε» με 11δάτο ο Ολυμπιακός - «Στον αέρα» και καλό όνομα ξένου – Μαζικά διαζύγια από Χάσι...


Εκκαθαρίσεις στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ, με βασικό πέρσι άσο να βρίσκεται κοντά στην έξοδο και με έναν ακόμη σημαντικό παίκτη να μην έχει μπει στα σχέδια του προπονητή.


Μαύρα σύννεφα έχουν πυκνώσει στις σχέσεις του Ολυμπιακού με τον Μανουέλ Ντα Κόστα και κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά ότι ο 31χρονος στόπερ θα συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά... Μάλλον το αντίθετο είναι και το πιθανότερο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν δώσει καμία ενημέρωση σχετικά με το πότε θα ενσωματωθεί ο Μαροκινός στην προετοιμασία της ομάδας, ενώ είναι γεγονός ότι κανείς στο Λιμάνι δεν ...αγχώνεται ιδιαίτερα από την απουσία του έμπειρου αμυντικού.

Θεωρητικά, ο Ντα Κόστα θα ταξίδευε σήμερα για το Ζέεφελντ μαζί με τους υπόλοιπου διεθνείς (έπαιξε 90λεπτο με το Μαρόκο κόντρα στην Ολλανδία, στις 31 Μαΐου), ώστε να ενταχθεί στα σχέδια του Μπεσνίκ Χάσι. Όμως, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, ενώ από την ενημέρωση που έχει δώσει εδώ και μέρες ο Ολυμπιακός, δεν προβλέπεται ούτε το να παρουσιαστεί ο πρώην παίκτης της Γουέστ Χαμ, της Σαμπντόρια και της Φιορεντίνα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, στις 25 Ιουνίου. Τότε υπολογίζεται πως θα ξεκινήσει η προετοιμασία μόνο για τους Ανσαριφάρντ, Μπεν και Ελιουνούσι, με συνέπεια, όλα να δείχνουν ότι ο Ντα Κόστα θα έχει φέτος τη ...μοίρα του Φελίπε Πάρντο.

Θυμίζουμε ότι ο Κολομβιανός έχει λάβει έξτρα άδεια από τον Ολυμπιακό ώστε να βρει ομάδα για να πάρει μεταγραφή και δεν συμμετέχει στην προετοιμασία.

Από τον Ντα Κόστα, οι Ερυθρόλευκοι είχαν παράπονα για την έλλειψη σταθερότητας στην απόδοσή του, ενώ φαίνεται τώρα, πως για να μετακομίσει σε άλλο σύλλογο θέλει να πάρει "αποζημίωση" και από τον Ολυμπιακό. Υπολογίζεται πως ο έμπειρος αμυντικός έχει στα χέρια του προτάσεις από την Τουρκία και την Ουκρανία, όμως συνεχίζει να μη σηκώνει ...άγκυρα από το Λιμάνι.

Την ίδια ώρα, ερωτηματικό υπάρχει και για το μέλλον του Ομάρ Ελαμπντελαουί στην ομάδα του Πειραιά, μια και ούτε ο Νορβηγός θα μπει στο αεροπλάνο σήμερα για την Αυστρία...

Παρά τα περί του αντιθέτου αναμενόμενα, ο 25χρονος μπακ δεν θα ενταχθεί από σήμερα στα πλάνα του Χάσι και αυτό ίσως να σημαίνει πολλά, ίσως όμως και τίποτα. Ο Νορβηγός ταλαιπωρήθηκε πολύ στο τέλος της σεζόν στην Αγγλία από έναν τραυματισμό και είναι πιθανό να μην έχει αναρρώσει ακόμα στο 100%. Οπότε, οι Ερυθρόλευκοι δεν θέλησαν να τον πιέσουν και ο παίκτης θα επιστρέψει στη δράση μόλις είναι απολύτως έτοιμος.

Αντίθετα με τους προαναφερθέντες, κανονικά θα πάει σήμερα στο Ζέεφελντ ο Σέρβος αμυντικός χαφ, Σάσα Ζντιέλαρ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι ο Μπεσνίκ Χάσι θέλει να τον δει από κοντά και να τον δοκιμάσει. Δεν θα μπορούσε να ισχύει κάτι διαφορετικό βέβαια, από τη στιγμή που ο Ζντιέλαρ έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Χάσι, δηλαδή τον Φαλί Ραμαντάνι...

Ο Ζντιέλαρ είναι ο μοναδικός μη Ελληνας παίκτης του Ολυμπιακού, που θα ταξιδέψε σήμερα για το Ζέεφελντ, εκτός κι αν γίνει η μεγάλη έκπληξη και προλάβει να μπει στο αεροπλάνο και ο Ντιεμερσί Μποκανί, έχοντας ολοκληρώσει όλο το σετ των απαραίτητων ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.