Ads Top

Απίστευτη θεωρία: φεύγει από την Αλβανία η Σκεντέρμπεου που κατηγορείται για στημένα κι έρχεται Superleague;


Αν το δούμε να γίνεται κι αυτό, τότε...

Η πρωταθλήτρια Αλβανίας έχασε τον τίτλο της σεζόν 2015- 2016 λόγω εμπλοκής της σε στημένα παιχνίδια και ένα αρκετά «μπερδεμένο» σενάριο τη θέλει να βρίσκει στέγη στην Ελλάδα!

Με μια πρωτοφανή για τα παραδικαστικά χρονικά απόφαση η ατρόμητη Σκεντέρμπεου, η ομάδα-κόσμημα της γειτονικής Αλβανίας, έχασε το πρωτάθλημα της περιόδου 2015-2016 επειδή θεωρήθηκε ύποπτη για στημένα. Ο Γιάννης Αυλακιώτης εξηγεί γιατί η Σκεντέρμπεου, κόντρα στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης και των συμμάχων της δεν θα χάσει τον πιο αντρικό και μάγκικο τίτλο της ιστορίας της.

Πόσο τυχεροί είμαστε φίλοι μου που ζούμε στην υπέροχη Ελλάδα. Στη χώρα που έχει 9 μήνες το χρόνο καλοκαίρι (εκτός από τους τρεις μήνες του καλοκαιριού), ικανότατους πολιτικούς, νόμους που εφαρμόζονται μέχρι να πεις «υποβρύχιο που γέρνει» και παράγοντες τόσο αγνούς που μέχρι και ο πατέρας-Κλεομένης θα ζήταγε να τους φιλήσει το χέρι. Εκατοντάδες ομάδες (από το Πακιστάν μέχρι την Σουαζιλάνδη) θα ήθελαν να τους είχε στείλει η μοίρα και το ριζικό τους σε αυτή τη μικρή γωνιά του πλανήτη, σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο, για να γνωρίσουν το αληθινό πρόσωπο του ποδοσφαίρου.

Πρώτη και καλύτερη η Σκεντέρμπεου, η οποία έχασε τον τίτλο της σεζόν 2015-2016 στην Αλβανία, επειδή (άκουσον, άκουσον) βρέθηκε ένοχη για συμμετοχή στα στημένα:

«Απόφαση-βόμβα για το αλβανικό ποδόσφαιρο αποτελεί αυτή της Επιτροπής Ηθικής της Π.Ο. της γειτονικής χώρας για την αφαίρεση του τίτλου της σεζόν 2015-16 από τη Σκεντέρμπεου! Ο σύλλογος από την Κορυτσά βρέθηκε ένοχος για συμμετοχή σε στημένα παιχνίδια την εν λόγω σεζόν κι έτσι τιμωρήθηκε με την αφαίρεση του συγκεκριμένου πρωταθλήματος. Επιπλέον, της επιβλήθηκε πρόστιμο 2 εκατ. λεκ -ήτοι 15.000 ευρώ περίπου- αλλά και αφαίρεση 12 βαθμών από το πρωτάθλημα της σεζόν 2016-17. Για όλα τα παραπάνω, η Σκεντέρμπεου διατηρεί πάντα το δικαίωμα έφεσης». Είναι να γελάει κανείς με τους συμπατριώτες του Χάσι (στα συν του ότι έχει πλέον το know How σε τέτοιες υποθέσεις αν χρειαστεί).

Τίποτα απ’ όλα αυτά τα γραφικά και υπερβολικά δεν θα είχαν συμβεί, αν η Σκεντέρμπεου ήταν ελληνική ομάδα και αντιμετώπιζε όλες αυτές τις αστείες και εκ του πονηρού κατηγορίες. Θα αθωωνόταν με συνοπτικές διαδικασίες γιατί:

1. Για να στοιχειοθετηθεί κατηγορία στην Ελλάδα πρέπει να καταθέσουν 32 παίκτες, 7 προπονητές, 2 μασέρ, ο κηπουρός της ομάδας και ο Μανουσάκης, να πουν όλοι ότι είδαν κάτι ύποπτο να συμβαίνει, να προσκομίσουν φωτογραφίες, ιατρική γνωμάτευση, μια τούφα από τις μπούκλες του Γρηγόρη Γεωργάτου και το νυχτικό της Ντόνας του Μπέβερλι Χιλς πριν συνευρεθεί με άνδρα (στα 36 της). Αν συμβούν όλα αυτά μαζί η υπόθεση θα απασχολήσει τις αρχές οι οποίες θα ορίσουν δικάσιμο, τον Οκτώβρη του 2037, τρεις μήνες αφότου θα έχει παραγραφεί το αδίκημα.

2. Ο Εισαγγελέας που θα αναλάβει την υπόθεση, θα πρέπει υποχρεωτικά να παρακολουθήσει 3 ματς της ομάδας απ’ την εξέδρα των φανατικών, και να πανηγυρίσει τα γκολ πιο έξαλλα και απ’ τον Πίπο Ινσάγκι για να νιώσει την ιδιοσυγκρασία του μέσου οπαδού και να μπει στο πετσί του ρόλου προκειμένου να μπορέσει να δικάσει αντικειμενικά και αμερόληπτα. Σε διαφορετική περίπτωση θα ζητηθεί η εξαίρεση του και θα προτιμηθεί να δικάσει ο ίδιος ο πρόεδρος την ομάδα του.

3. Οι κάμερες ασφαλείας του γηπέδου θα αποδειχτεί ότι δεν λειτουργούσαν γιατί ήταν συνδεδεμένες με το snapchat, το οποίο διαγράφει βίντεο και φωτογραφίες αυτόματα μετά από λίγες ώρες και έτσι πολύ σημαντικά ντοκουμέντα θα έχουν πια καταστραφεί. Για την σημαντική αυτή παράλειψη θα διαταχθεί ΕΔΕ, η οποία θα βγάλει το πόρισμα της, τη μέρα που θα πέσει ο Λεβαδειακός κατηγορίαχαχαχαχαχαχα. Τα υπόλοιπα στοιχεία της υπόθεσης που θα ‘χουν αρχειοθετηθεί στον πλησιέστερο κάδο του γηπέδου, δεν θα μπορέσουν να προσκομιστούν λόγω της 48ωρης απεργίας του Γουίλ Σμιθ και της κόρης του.

4. Βαριές δημοσιογραφικές πένες θα αποδείξουν ότι πίσω από τη δίωξη κρύβεται η κυβέρνηση, η Ιντερπόλ, το FBI και ο Αστυνόμος Σαϊνης, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει έναν ανηλεή πόλεμο εναντίον της Σκεντέρμπεου επειδή τη βλέπουν όπως ο Φουρθιώτης τον Νίκο Καρβέλα μετά το όγδοο live. Μετά από 170 άρθρα και 50 χορηγούμενες και οι πλέον δύσπιστοι θα έχουν πειστεί ότι ο πρόεδρος είναι πιο καθαρός και απ’ το μούσι του μισθοφόρου μετά από μάχη με τρεις αλατισμένες μπριζόλες του Νουσρέτ Γκιοκτσέ και γι’ αυτό θα παρασημοφορηθεί με δυο εφημερίδες και ένα κανάλι.

5. Η ΕΕΓ (Επιτροπή Εφέσεων Γκρανκάσας) θα τιμωρήσει παραδειγματικά την Σκεντέρμπεου με 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων τον μοχλών στο FIFA 2017 και αφαίρεση 12 βαθμών από τη Eurovision του 2018, ενώ στον πρόεδρό της θα επιβληθεί ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης με το μπάρμπεκιου για 32 λεπτά (με την παλιά ώρα).

6. Η Επιτροπή Ήθους και Ηθικής της Ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας με βάσει τον νόμο 36 (παράγραφος Β’) του Κωνσταντίνου Μπίγαλη «Της κορμάρας σου ο μύθος μου χαλάρωσε το ήθος» θα απαλλάξει την Σκεντέρμπεου από όλες τις κατηγορίες, θα της επιδικάσει αποζημίωση 13 εκατομμυρίων ευρώ (ένα πόδι Ρέτσου δηλαδή) για ψυχική οδύνη και ως ελάχιστο φόρο τιμής στην αθωότητά της θα την μετονομάσει σε «Σκεντεραχιλλεαμπέου».  

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.