Ads Top

Προπονητής 1,5 εκ. και 10 Τσίμιροτ από "Ζαγοράκη" - Η... 45άρα που θέλει να γυρίσει και το Cordoba!


Ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολιάζει στο SportDog τον... διάδοχο του Ίβιτς, τις μεταγραφές που «κυνηγάει», αλλά και τις δύο μεγάλες αποχωρήσεις που… ψήνονται από την Τούμπα.


Στο θέμα του προπονητή, πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει κάποιον που να έχει μεγαλύτερη εμπειρία από τον Ίβιτς. Να έχει δουλέψει σε μικρομεσαίες ομάδες της Ιταλίας ή της Γερμανίας. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει πάρει τίτλο, αλλά το να μην είναι μονοκόμματος, να μην παίζει μόνο ένα σύστημα.

Όχι έναν προπονητή στο στιλ του Κονσεϊσάο, είμαι αντίθετος. Αλλά για να είναι ένα κλικ πάνω από τον Ίβιτς, θα πρέπει να έχει συμβόλαιο κοντά στο 1,5 εκ. ευρώ. Θέλουν να δώσουν τόσα χρήματα για προπονητή;

Στο θέμα του Βιεϊρίνια είναι λες και είχες μία γκομενάρα στο πανεπιστήμιο και εκείνη σου έφυγε με έναν γιατρό. Όταν φτάσει στα 45 και έχουν κρεμάσει τα στήθη της, ο γιατρός τη διώχνει και στη θέση της τα φτιάχνει με μία πιτσιρίκα. Κι έρχεται τότε αυτή και σου χτυπάει την πόρτα, για να την πάρεις πίσω. Τι να δεις, όμως, τότε; Τα κρεμασμένα στήθη και την κυτταρίτιδα;

Στην επικαιρότητα βρίσκεται και το θέμα της πιθανής πώλησης του Τσίμιροτ. Αν ισχύουν τα ρεπορτάζ, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κάνει τα εξής: Να πληρώσει το ταξί που θα τον πάει στο αεροδρόμιο, να πληρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια για τη Γερμανία και να δώσει πριμ στον πιλότο για να τον φτάσει σώο και αβλαβή στον προορισμό του.

Γιατί αν πουλήσει τον Τσίμιροτ με 5 εκ. ευρώ, μπορεί να βρει 10 Τσίμιροτ! Πρόκειται για έναν ποιοτικό τρεχαλατζή, τον Ζαγοράκη της σημερινής εποχής ή, αν το θέλετε, έναν ψηλό Κάτσε. Γκολ θα κάνει σπάνια, οπότε πολύ καλά θα κάνει ο ΠΑΟΚ αν καταφέρει να τον πουλήσει σε αυτά τα χρήματα.

Τέλος, υπάρχει το σενάριο για αποχώρηση του Κλάους Αθανασιάδη από τον ΠΑΟΚ. Ξέρετε τι είναι αυτό; Σαν να θέλω να πουλήσω εγώ σήμερα το Cordoba 15 ετών που έχω και να θέλω να πάρω και λεφτά.

Όταν μπορούσε να τον πουλήσει και να πάρει χρήματα, δεν πρόβλεψε σωστά το μέλλον. Γιατί θα μπορούσε από τα χρήματα που θα εισέπραττε, να έπαιρνε έναν σέντερ φορ με περισσότερα στοιχεία στο παιχνίδι του, να έχει ντρίπλα στο ένας με έναν, ταχύτητα κ.λπ.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.