Ads Top

Τι έκανε και "την έφερε" ο Μπεργκ στον Παναθηναϊκό – Άναυδοι οι Πράσινοι, εφιαλτικό deal με τους Άραβες


Κι όμως, ο Σουηδός άσος έβαλε τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" με την πλάτη στον τοίχο! Γιατί δεν έχουν δυνατότητα να αντιδράσουν; Πού πάει να κλείσει η συμφωνία με την Αλ Αϊν;


Ο Μάρκους Μπεργκ πήρε, όπως όλα δείχνουν, την απόφαση να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και άφησε άναυδους τους ανθρώπους της ομάδας, αποφασίζοντας να πάει στην Αραβία για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του.

Δεν είναι υπερβολή, μάλιστα, να αναφέρουμε ότι οι Πράσινοι είναι, πλέον, με την πλάτη στον τοίχο, από την άποψη ότι δεν μπορούν να "παζαρέψουν" το ποσό της πώλησης του παίκτη, μιας και ο Σουηδός τούς έφερε προ τετελεσμένων γεγονότων.

Όπως έχει γραφτεί ήδη, η Αλ Αϊν δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη, ύψους 10 εκ. ευρώ, αλλά σκοπεύει να δώσει πολύ λιγότερα χρήματα, έχοντας ως "σύμμαχο" στην υπόθεση τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Υπάρχει δε η εκτίμηση ότι τα χρήματα που θα πάρει ο Παναθηναϊκός από το συνολικό ποσό του deal, δεδομένου και του γεγονότος ότι οι Πράσινοι έχουν μόνο το 55% των δικαιωμάτων, δε θα ξεπεράσουν τα 3 εκ. ευρώ, μιας και οι Άραβες δεν είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν "τρελά" λεφτά για τον Μάρκους Μπεργκ. Ένα πόσο, φυσικά, πολύ μικρό για τους Πράσινους, με βάση την αξία του διεθνούς φορ.

Ο Σουηδός, άλλωστε, είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή κι αυτό έχει δείξει στους ανθρώπους του Τριφυλλιού, που απλά περιμένουν την τελική επίσημη προσφορά των Αράβων για να πουν το "ναι" στην παραχώρηση του παίκτη.

Ένα διαζύγιο, βέβαια, για το οποίο ο SportDog σάς έχει προϊδεάσει εδώ και πολύ καιρό με διαδοχικά ρεπορτάζ που αποκάλυπταν την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Πάντως, τη συγκεκριμένη εξέλιξη δε βλέπουν με καθόλου καλό μάτι οι οπαδοί, οι οποίοι τα έχουν βάλει με τη διοίκηση, θεωρώντας ότι είναι η βασική υπεύθυνη για την αποχώρηση του μεγάλου άσου της ομάδας.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.