Ads Top

Οι επόμενες μεταγραφές του ΠΑΟΚ, οι «κομμένοι» του Ίβιτς και οι πρώτες… αφίξεις του Στανόγεβιτς!


Έφυγε μόνος του, επιστρέφει με… παρέα και πιάνει δουλειά ο Σέρβος! Ο Sportdog έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τα επόμενα βήματα στον σχεδιασμό του Δικεφάλου.


Ο λόγος για τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, που αμέσως μετά την ανακοίνωση της πρόσληψή του έφυγε για το Βελιγράδι και αναμένεται να επιστρέψει από αυτό μαζί με τον προπονητή Λιούμπισα Ράνκοβιτς και τον γυμναστή Μπάνε Μίκοβιτς, οι οποίοι θα είναι οι δύο από τους τρεις άμεσοι συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ!

Όλες αυτές τις ημέρες πάντως ο Στανόγεβιτς βρισκόταν σε διαρκή επικοινωνία με τον Λούμπος Μίχελ και ενημερωνόταν για όσα αφορούν τις μεταγραφές, με τον ίδιο να επιστρέφει πολύ… διαβασμένος στη Θεσσαλονίκη αφού πλέον έχει δει όλους τους φετινούς αγώνες του ΠΑΟΚ και έχει ενημερωθεί λεπτομερώς ακόμα και για τους πολλούς νεαρούς που έχουν συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά και αγωνίστηκαν ως δανεικοί!

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ από την πλευρά τους, εξαιρουμένων των διεθνών Πρίγιοβιτς, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Ουάρντα, Κάτσε, Κουλούρη και Δεληγιαννίδη που έχουν άδεια έως τις 27 Ιουνίου και τους Μάτος, Ενρίκε που έχουν άδεια μέχρι τις 24 Ιουνίου, διανύουν το τελευταίο 48ωρο των καλοκαιρινών διακοπών και περιμένουν μεθαύριο να γνωρίσουν για πρώτη φορά τον Στανόγεβιτς.

Υπάρχουν βέβαια και ορισμένοι που έχουν… μεγαλύτερη αγωνία από τους υπόλοιπους και αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές που πήραν λίγες ή και καθόλου ευκαιρίες από τον Βλάνταν Ίβιτς, όπως οι Χατζηισαΐας, Χαρίσης, Κάτσε, Μπρκιτς, Πούγγουρας και Δεληγιαννίδης, αφού δεν γνωρίζουν 100% πως η νέα σεζόν θα τους βρει στην Τούμπα.

Αυτός που έχει έως τώρα μία πιο ξεκάθαρη άποψη για τον Σέρβο προπονητή είναι φυσικά ο Λούμπος Μίχελ, που σε πρώτη φάση είναι ικανοποιημένος από τη φιλοσοφία του Στανόγεβιτς γύρω από το ποδόσφαιρο αλλά και τις γνώσεις και τη μεθοδολογία του στο τακτικό κομμάτι.
Μετά την απόκτηση του Ντοριάν Λεβέκ πάντως, το βασικό μέλημα των Στανόγεβιτς και Μίχελ είναι η απόκτηση τερματοφύλακα, ενώ στο πλάνο υπάρχει ακόμα η απόκτηση ενός στόπερ, ενός κεντρικού χαφ, ενός εξτρέμ και ενός τερματοφύλακα.

Από το απόγευμα της Πέμπτης και μετά, ο Στανόγεβιτς θα έχει και μία ακόμα… αποστολή. Να καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που θα έχει φέτος στη διάθεσή του και στους ποδοσφαιριστές που θα δοθούν δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, έχοντας ήδη ενημερώσει τον Μίχελ πως ιδανικά θα ήθελε να δουλέψει με 24-25 παίκτες.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.