Ads Top

"Καυτή" δήλωση από "ερυθρόλευκο" που "ανάβει" φωτιές: "Μπεργκ αντί Μποκανί στον Ολυμπιακό"!


Λίγη ώρα μετά την είδηση ότι ο Κονγκολέζος άσος "κόπηκε" στα ιατρικά, φουντώνουν οι φήμες για τον επόμενο στόχο των πρωταθλητών. Τι πιστεύει ένας παλιός άσος της ομάδας;


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού το μεσημέρι της Τρίτης, καθώς όπως έγινε γνωστό ο Ντιεμερσί Μποκανί δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και "κόπηκε" πριν υπογράψει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Οι "ερυθρόλευκοι" ψάχνουν, πλέον, άλλον επιθετικό για να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης τους και ο SportDog επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Κελεσίδη για να σχολιάσει το θέμα του Μποκανί, αλλά και για να μας μιλήσει για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

"Πολύ καλά έκανε και κόπηκε αν δεν ήταν εντάξει στα ιατρικά τεστ.Τι να τον έκανε δηλαδή, αν δεν ήταν καλά, για να τρώγαμε το πακέτο; Μπράβο να πούμε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που ανακάλυψαν ότι υπάρχει πρόβλημα", ήταν η πρώτη αντίδραση του Παναγιώτη Κεκλεσίδη στον SportDog, με αφορμή το ρεπορτάζ για τον Μποκανί.

"Θέλουμε έναν... Μπεργκ"

Ενδιαφέρον, φυσικά, παρουσιάζει ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Ολυμπιακού, καθώς οι Πειραιώτες πρέπει να ενισχυθούν επιθετικά, από τη στιγμή που "ναυάγησε" η περίπτωση του Κογκολέζου φορ.

"Πρέπει να πάρει έναν σέντερ φορ περιοχής ο Ολυμπιακός, που να έρχεται εύκολα στο γκολ. Δίπλα του θα είναι και ο Ανσαριφάρντ, οπότε πρέπει αυτός που θα αποκτηθεί να είναι πολύ επικίνδυνος. Να λέμε ότι αυτός είναι ο γκολτζής μας, κάθε ευκαιρία να την κάνει γκολ και όχι να χάνει τις φάσεις όπως συνέβη πέρσι με τον Καρντόσο. Έναν επιθετικό όπως είναι ο Μπεργκ πρέπει να πάρει ο Ολυμπιακός ή όπως τον Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ".

Τέλος, ο παλαίμαχος άσος μίλησε και για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού, πώς περιμένει την ομάδα με τον Μπεσνίκ Χάσι στην άκρη του πάγκου: "Θα γίνουν πολλές αλλαγές, η ομάδα θα είναι εντελώς διαφορετική. Οι πληροφορίες που έχω αναφέρουν ότι θα παίξει εντελώς διαφορετικό ποδόσφαιρο, θα έχει άλλο πρόσωπο. Περιμένουμε και θα δούμε, δεν βιαζόμαστε. Αλλά ο Ολυπιακός θα αλλάξει πολύ, θα έχει νέο πρόσωπο τη σεζόν που έρχεται".

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.