Ads Top

"Στανόγεβιτς; Άλλον τεχνικό ήθελε ο Μίχελ - Ρομπέρτο-Βιεϊρίνια σε ΠΑΟΚ - Φεύγει νύχτα ο Χάσι"!


Ατάκες και αποκαλύψεις που θα συζητηθούν από τον Νίκο Πετρουλάκη στο SportDog για τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ και τις μεταγραφές που θα κάνει ο Σαββίδης. Γιατί θα φύγει ...νύχτα ο κόουτς του Ολυμπιακού;

Δεν κάνει κλικ στον κόσμο τού ΠΑΟΚ ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και γι' αυτό ο Σέρβος θα πρέπει να καταβάλλει διπλή προσπάθεια για να τα καταφέρει, σύμφωνα με όσα εξέφρασε σε δηλώσεις του στον SportDog ο Νίκος Πετρουλάκης.

Ο διευθυντής των Μέσων της Arena (Arena Press, Arena FM, arenafm.gr) σχολίασε ακόμα ότι ο Σαββίδης πρέπει να πάρει ποδοσφαιριστές επιπέδου, για να στηρίξει την επιλογή του προπονητή, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι ο Μπεσνίκ Χάσι θα φύγει νύχτα από τον Ολυμπιακό.

Κύριε Πετρουλάκη, ποιο είναι το σχόλιό σας για τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ;

"Η πρώτη αντίδραση που έχουμε είναι παγωμάρα. Περιμέναμε πολύ μεγαλύτερο όνομα, με δεδομένα όσα είχαμε ακούσει όλο το προηγούμενο διάστημα από τον Ιβάν Σαββίδη. Αλλά δεν καταδικάζουμε κάποιον πριν τον δούμε να δουλεύει. Έχει κατακτήσει πρωταθλήματα στη Σερβία, είναι νέος σε ηλικία, αλλά αποτελεί ντεσαβαντάζ το γεγονός ότι έχει δουλέψει στην Κίνα. Εκεί πηγαίνουν μόνο όσοι θέλουν να βγάλουν λεφτά, όχι να δουλέψουν σε ομάδα επιπέδου. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι επειδή το ελληνικό πρωτάθλημα είναι στη χειρότερη φάση του, είναι θετικό το γεγονός ότι ένας Σέρβος διαδέχεται έναν Σέρβο".

"Ο Μίχελ ήθελε να φέρει Ίβηρα"

Πώς το στηρίζετε αυτό που λέτε;

"Έχουν την ίδια νοοτροπία, προέρχονται από την ίδια ποδοσφαιρική σχολή, είναι φίλοι και είναι θετικό που τόσο ο Ίβιτς όσο και ο Βούκιτς μιλάνε με καλά λόγια για εκείνον. Θεωρώ ότι θα παίξει και αυτός επιθετικά, όπως ήθελε να παίξει και ο Ίβιτς στον ΠΑΟΚ. Είναι θετικό το γεγονός ότι τον πρότεινε ο Βούκιτς, που ξέρει τη νοοτροπία του ΠΑΟΚ και μιλάει απευθείας, στη ρωσική γλώσσα, με τον Σαββίδη. Η δική μου πληροφόρηση αναφέρει ότι ο Μίχελ ήθελε να φέρει Ίβηρα προπονητή, η εισήγηση για την απόκτηση του Στανόγεβιτς ανήκει στον Βούκιτς".

Θεωρείτε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει την υπέρβαση με τον Στανόγεβιτς; Τι περισσότερο μπορεί να προσφέρει από τον Ίβιτς;

"Ο ΠΑΟΚ θα κάνει την υπέρβαση, μόνο αν κάνει μεγάλες μεταγραφές. Ο προπονητής γίνεται ανάλογα με τα υλικά που έχει για να φτιάξει γλυκό. Αν του πάρει μεγάλους παίκτες ο Σαββίδης, μπορεί να κάνει κάτι. Αν πάρει ποδοσφαιριστές μέτριας εμβέλειας, δεν θα κάνει τίποτα. Περιμένουμε να μιλήσει με μεταγραφές ο Σαββίδης, αν του φέρει παίκτες πρώτης γραμμής μπορεί να πάει καλά".

"Αυτούς τους παίκτες χρειάζεται ο ΠΑΟΚ”

Πού χρειάζεται ενίσχυση το ρόστερ του ΠΑΟΚ και τι τύπου παίκτες εννοείτε;

"Όταν πήγε στην Κίνα πήρε μαζί του συγκεκριμένους παίκτες, γι' αυτό πιστεύω ότι στον ΠΑΟΚ θα φέρει 2-3 δικούς του παίκτες. Επειδή ο Ίβιτς με τον Μίχελ είχαν κάνει μία προεργασία και ο Μίχελ είχε κλείσει κάποιους παίκτες, θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει μία συνέχεια σε αυτόν τον τομέα. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται δύο τερματοφύλακες και θεωρώ ότι ο ένας θα είναι ο Πασχαλάκης, Ένα σέντερ μπακ, έναν αριστερό μπακ, οπωσδήποτε έναν πλάγιο επιθετικό παίκτη και ένα 10άρι καλύτερο του Μπίσεσβαρ. Αν αποχωρήσει ο Τσίμιροτ, θα χρειαστεί και έναν αμυντικό μέσο. Αλλά αυτοί θα πρέπει να είναι πολύ καλοί παίκτες, τύπου Ρομπέρτο ο τερματοφύλκας, τύπου Κοντρέρας ο στόπερ, τύπου Πάμπλο Γκαρσία ο αμυντικός χαφ, τύπου Βιεϊρίνια - Στοχ ο πλάγιος επιθετικός, τύπου Κούδα το 10άρι".

Το όνομά του είχε κυκλοφορήσει στα δημοσιογραφικά γραφεία, αλλά άργησε να γραφτεί. Θεωρείτε ότι υπήρχε φόβος αντιδράσεων από τους οπαδούς;

"Δεν γράφτηκε γιατί κλείστηκε την τελευταία στιγμή. Δεν τους έκατσε κάποιος προπονητής από την Ιβηρική και πήγε στη λύση που πρότεινε ο Βούκιτς, γιατί υπήρχε χρονική πίεση. Δεν ξέρω αν θα είναι η καλύτερη λύση, εύχομαι μόνο να μην γίνει το ίδιος λάθος που έγινε με άλλους. Να μην βγει η περίπτωσή του ίδια με εκείνη του Τούντορ. Γιατί αν ο ΠΑΟΚ ήθελε έναν τέτοιον προπονητή, δηλαδή νεαρό κ.λπ., καλύτερα να έβαζε τον Πάμπλο Γκαρσία. Όπως είχε εμπιστευτεί τον Ίβιτς, να έκανε το ίδιο και με τον Γκαρσία. Που θα λειτουργούσε και ως αερόσακος για τους πάντες, καθώς είναι ο πιο αγαπητός ξένος παίκτης που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Θα τον στήριζε ο κόσμος, θα αυξανόταν τα εισιτήρια διαρκείας. Θα μπορούσαν να του δώσουν την ευκαιρία".

“Δεν κάνε κλικ ο Στανόγεβιτς, θα φύγει νύχτα ο Χάσι”

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ περίμενε να έρθει κάποιος περισσότερο αναγνωρισμένος προπονητής.

"Ο συγκεκριμένος προπονητής δεν κάνει κλικ στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Από τη στιγμή που δεν κάνει κλικ, πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια μέσα στο γήπεδο για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Άρα έχει διπλό όγκο δουλειάς, απέναντι σε ένα απαιτητικό κοινό όπως είναι εκείνο του ΠΑΟΚ. Που βλέπει ότι έφυγε από την ομάδα εκείνος που κατέκτησε το Κύπελλο και ήρθε κάποιος που θέλει να χτυπήσει το πρωτάθλημα, αλλά δεν γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα".

Μοιραία, γίνεται η σύγκριση αν ο Ολυμπιακός έχει προπονητή, τον Χάσι, με καλύτερο βιογραφικό.

"Και ο Χάσι δεν είναι μεγάλο όνομα, όπως και ο Στανόγεβιτς. Πιστεύω όμως ότι θα φύγει νύχτα ο Χάσι. Όχι γιατί δεν είναι καλός, αλλά γιατί είναι διχασμένος ο κόσμος του Ολυμπιακού με την περίπτωσή του. Στην πρώτη σφαλιάρα θα αρχίσουν οι γκρίνιες. Υπάρχει παγωμάρα στο θέμα προπονητή τόσο στον κόσμο του ΠΑΟΚ όσο και σε εκείνον του Ολυμπιακού. Αποτελούν στοίχημα οι δύο προπονητές και θα πρέπει αμφότεροι να καταβάλλουν την διπλάσια προσπάθεια για να τα καταφέρουν".

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.