Ads Top

Οι πρώτοι... υποψήφιοι προς αποχώρηση από τον Ολυμπιακό - Τα ονόματα που κυκλοφόρησαν!


Η αποστολή του Ολυμπιακού επιστρέφει το βράδυ της Τρίτης από το Ζέεφελντ και αρχής γενομένης από το πρωί της Τετάρτης ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «ερυθρόλευκων» θα μπει στην τελική του ευθεία.





Ένα ακόμη βασικό στάδιο προετοιμασίας ολοκληρώθηκε στο Ζέεφελντ της Αυστρίας για τον Ολυμπιακό. Τις προηγούμενες δώδεκα μέρες οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν υπό τις οδηγίες του Μπεσνίκ Χάσι προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα για τον πρώτο φετινό μεγάλο στόχο, τα προκριματικά του Champions League.


Το βράδυ της Τρίτης και ενώ προηγήθηκε η τελευταία πρωινή προπόνηση επί αυστριακού εδάφους, η «ερυθρόλευκη» αποστολή μπαίνει στο αεροπλάνο της επιστροφής στην Αθήνα, όπου αναμένεται να φτάσει μέσω Μονάχου γύρω στις 23:00. Ωστόσο, οι πρωταθλητές δεν θα μείνουν για πολύ καιρό στη βάση τους. Την προσεχή Κυριακή (2 Ιουλίου) στις 20:30 θα αντιμετωπίσουν στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο σε ένα φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα και στις 5 Ιουλίου θα αναχωρήσουν για το Βέλγιο όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας ως και τις 16 του μηνός.

Εκεί, πλέον, η ομάδα και το ρόστερ της αναμένεται να έχουν πάρει μια μορφή πιο κοντινή στην τελική της, αφού μέχρι τότε ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα έχει «τρέξει» και θα έχουν προκύψει, δεδομένα, προσθήκες και αποχωρήσεις. Σε πρώτη φάση άλλωστε, ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να ανακοινώσει τον Μεχντί Καρσελά, ενώ παράλληλα «δουλεύουν» και άλλες περιπτώσεις, όπως αυτές των Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, Εμάνουελ Εμενίκε και Γκιγιόμ Ζιλέ.

Από εκεί και πέρα όμως, αναμένονται να γίνουν γνωστά και τα πρώτα ονόματα που θα «κοπούν» από τον Μπεσνίκ Χάσι, με τους Ντα Κόστα, Βιάνα, Μπουχαλάκη, Κασάμι και Γιαννιώτα να είναι... υποψήφιοι προς αποχώρηση. Για Βέλγιο δεν θα ταξιδέψουν ούτε οι μικροί των Ακαδημιών που πήραν στην Αυστρία τις πρώτες τους εμπειρίες από την προετοιμασία της πρώτης ομάδας, αφού πλέον στο Γκενκ θα γίνει συγκεκριμένη δουλειά ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων που επίκεινται.

Αντίθετα, πέρα από τις όποιες μεταγραφές μπορεί να έχουν γίνει, στο Γκενκ θα βρίσκονται και οι Ανσαριφάρντ, Ελιουνούσι, Μπεν και πιθανότατα ο Ελαμπντελαουί, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» τις επόμενες μέρες.

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.