Ads Top

Προ των πυλών μεταγραφή στο Λιμάνι - Φήμες για νέο στόπερ-ογκόλιθο που θα βάλει τα ερυθρόλευκα!


«Φούντωσαν» τα σενάρια ότι οι Πειριαώτες κλείνουν άμεσα μεταγραφή. Διαβάστε το πρώτο όνομα που διέρρευσε (bonus ΒΙΝΤΕΟ) και τι άλλο ψάχνουν, εκτός από αμυντικό.


Μεταγραφική κίνηση δείχνει έτοιμος να υλοποιήσει ο Ολυμπιακός μέσα στις προσεχείς... ώρες, ωστόσο οι απόψεις διίστανται για τη θέση που θα παίζει το πρώτο μεγάλο απόκτημα των Ερυθρολεύκων. Θα είναι φορ, στόπερ ή εξτρέμ;
Οι πληροφορίες «δίνουν και παίρνουν» το τελευταίο διάστημα και όποιος επιχειρήσει να βάλει το χέρι του στη φωτιά, μπορεί και να καεί. Οσον αφορά την υπόθεση του στόπερ πάντως, οι πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία σχετικά με την περίπτωση του Αντερλάν Σάντος μόνο ξεκάθαρες δεν μπορούν να θεωρηθούν!

Καθώς σε μερίδα του ισπανικού Τύπου αναφέρεται ότι ο παίκτης έχει μπει ήδη στο αεροπλάνο για το ταξίδι στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει ως δανεικός για μια σεζόν (με οψιόν αγοράς) στον Ολυμπιακό, ενώ άλλα Μέσα υποστηρίζουν ότι χρειάζεται ακόμα αρκετός χρόνος προκειμένου να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στους Ερυθρολεύκους και τη Βαλένθια.
Αυτό που μοιάζει σίγουρο είναι ότι οι «Νυχτερίδες» δεν ρίχνουν τις απαιτήσεις τους κάτω από τα 3,5 εκατ. ευρώ και θέλουν να τα πάρουν είτε φέτος είτε του χρόνου, στην περίπτωση που τον παραχωρήσουν τώρα ως δανεικό.

Από τη μεριά του και ο 28χρονος στόπερ είναι λογικό να έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις, μια και το συμβόλαιό του με τη Βαλένθια λήγει το 2020 και δεν θέλει να χάσει χρήματα. Πρόκειται, δηλαδή, για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, που γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη από το γεγονός πως ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει δείξει εδώ και καιρό ότι δεν... τρελαίνεται να έρθει στην Ελλάδα!

Ας μην ξεχνάει κανείς ότι οι Ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να τον αποκτήσουν και τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια, τόσο με τον Σίλβα προπονητή όσο και με τον Μπέντο. Στην πρώτη περίπτωση εμφανίστηκε η Βαλένθια που τον απέκτησε χωρίς πολλές δυσκολίες με 10 εκατ. ευρώ(!!!) από την Μπράγκα, ενώ πέρυσι υπήρχαν σαφείς πληροφορίες πως ο παίκτης προτιμούσε να παίξει οπουδήποτε στην Ισπανία ή την Πορτογαλία, αλλά όχι στην Ελλάδα! Τελικά, δεν μετακινήθηκε, πήρε μια ακόμα ευκαιρία από τη Βαλένθια όμως εμφανώς δεν την αξιοποίησε.

Αν παραμένει σε ισχύ η συγκεκριμένη παράμετρος αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι δυσκολίες για τον Ολυμπιακό στην υπόθεση γίνονται ακόμα μεγαλύτερες.
Γι’ αυτό και φαίνεται πως οι Ερυθρόλευκοι επεξεργάζονται εναλλακτικές λύσεις, ανάμεσα στις οποίες ακούγεται τελευταία πως είναι εκείνη του επίσης Βραζιλιάνου (αλλά και με ιταλικό διαβατήριο), Τιτί, ο οποίος φεύγει από την τουρκική Κασίμπασα!

Πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση (αριστεροπόδαρου) στόπερ με πολύ καλή σεζόν και 6 γκολ σε 33 ματς στο τουρκικό πρωτάθλημα, ενώ εκπροσωπείται από τον ίδιο δικηγόρο που βρέθηκε πρόσφατα στο «Γ. Καραϊσκάκης» πυροδοτώντας τα σενάρια για συζητήσεις σχετικά με την προσπάθεια απόκτησης από τους Πειραιώτες του έμπειρου χαφ, Ρομούλο!

Όπως φαίνεται όμως, οι Ερυθρόλευκοι μάλλον συζήτησαν μαζί του και για άλλες περιπτώσεις και μία από αυτές λέγεται πως είναι του 29χρονου Τιτί (Κριστιάν Τσάγκας Ταρούκο είναι το πλήρες όνομά του), ο οποίος απασχολεί πολύ σοβαρά και την Μπεσίκτας, που ετοιμάζεται να του καταθέσει πρόταση 3ετούς συνεργασίας με αποδοχές άνω του ενός εκατ. ευρώ για κάθε σεζόν...


sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.