Ads Top

Αυτές είναι οι πρώτες κινήσεις του Στανόγεβιτς - Ποιον φέρνει και ποιον διώχνει από ΠΑΟΚ!


Τον ήθελε ο Βλάνταν Ίβιτς, τον θέλει και ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς για έναν ακόμα λόγο! Διαβάστε ποια είναι η πρώτη μεταγραφή του Σέρβου στον ΠΑΟΚ και ποια αποχώρηση θα φέρει...

Από τα τέλη Μαρτίου ενημερωθήκατε από τον Sportdog πως στο μεταγραφικό πλάνο που κατέστρωσαν μαζί οι Λούμπος Μίχελ και Βλάνταν Ίβιτς υπήρχε η απόφαση για απόκτηση ενός επιθετικού με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς!

Δηλαδή, να είναι περισσότερο περιφερειακός φορ, γρήγορος με τη μπάλα στα πόδια και χωρίς αυτή και με ικανότητα στο ένας εναντίον ενός.

Ο Βλάνταν Ίβιτς τελικά αποχώρησε από τον Δικέφαλο του Βορρά, όμως αυτό δεν έφερε… ανατροπή στα πλάνα του Λούμπος Μίχελ για τον εντοπισμό του επιθετικού που θα «κουμπώσει» με τον Πρίγιοβιτς. Αντίθετα, έκανε ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για να έρθει στην Τούμπα το… alter ego του Σερβοελβετού, αφού αυτό ζήτησε και ο Στανόγεβιτς!

Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ ήρθε απόλυτα… διαβασμένος για το ασπρόμαυρο ρόστερ και ήδη έχει συζητήσει με τον Μίχελ το ενδεχόμενο να αποκτηθεί τις επόμενες ημέρες ένας περιφερειακός επιθετικός, τόσο για να αποκτήσει η επίθεση μεγαλύτερη ευελιξία όσο και για να μπορεί να εφαρμόσει με μεγαλύτερη επιτυχία το «αγαπημένο» του 4-4-2.

Επιπροσθέτως, ο Στανόγεβιτς ενημέρωσε τον Μίχελ πως ήδη έχει στο μυαλό του 2-3 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που καλύπτουν τα «θέλω» του και ο ερχομός τους στην Τούμπα δεν είναι ανέφικτος!

Υπάρχει όμως και το… αλλά. Η δεδομένη απόκτηση ενός επιθετικού ίσως φέρει και μία αποχώρηση. Στο ρόστερ του ΠΑΟΚ βρίσκονται τώρα τρεις κεντρικοί επιθετικοί (Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης και Κουλούρης), που μαζί με τον… καινούργιο θα γίνουν τέσσερις. Φυσικά δεν υπάρχει ενδεχόμενο αποχώρησης του Πρίγιοβιτς που πάνω του θα χτιστεί η επίθεση της νέας χρονιάς.

Υπάρχει όμως ενδεχόμενο αποχώρησης είτε του Στέφανου Αθανασιάδη είτε του Ευθύμη Κουλούρη, που δεν κατάφεραν τη χρονιά που πέρασε να δικαιώσουν τις προσδοκίες των ανθρώπων και των οπαδών του ΠΑΟΚ. Ειδικά ο Αθανασιάδης πραγματοποίησε τη χειρότερη σεζόν της καριέρας του και απογοήτευσε ακόμα και τους πιο ένθερμους θαυμαστές του!

Στην παρούσα φάση βέβαια, περισσότερες πιθανότητες φαίνεται να έχει το σενάριο για δανεισμό του Κουλούρη παρά για αποχώρηση του Κλάους, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του Φακούντο Περέιρα, που έτσι κι αλλιώς ο δανεισμός του στη Κολόν ολοκληρώνεται σε έξι μήνες!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.