Ads Top

Ποιον Μποκανί; Αυτός θα κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό!


Ο Ντιεμερσί Μποκανί βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στον Ολυμπιακό, να αποτελέσει την πρώτη καλοκαιρινή προσθήκη και να κλείσει ένα από τα βασικά «μέτωπα» των Πειραιωτών στην επίθεση με τους «ερυθρόλευκους» να ετοιμάζουν μέσα στα επόμενα 24ωρα και νέες δυναμικές κινήσεις για την ισχυροποίηση του ρόστερ τους.


Στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας είναι να προχωρήσουν γρήγορα σε 2-3 ακόμη μεταγραφές για να «δέσουν» για τα καλά το ρόστερ τους εν όψει της προετοιμασίας των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Μπέσνικ Χάσι να είναι σε συνεχή επικοινωνία με την διοίκηση και να αναμένει και άλλα ευχάριστα νέα.


Ο Ολυμπιακός και στην υπόθεση του Μποκανί έδειξε πως έχει την δυνατότητα να κινείται με μυστικότητα στα μεταγραφικά θέματα και παρότι υπάρχουν εδώ και καιρό ονόματα υποψηφίων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έχουν επιβεβαιωθεί και από τους «ερυθρόλευκους», να προχωράνε σε εκπλήξεις.

Για αυτό μόνο έκπληξη δεν θα είναι αν μέσα στις επόμενες αφίξεις προκύψει άλλη μια περίπτωση που δεν έχει γίνει ευρέως γνωστή πως «δουλεύεται» από τον Ολυμπιακό.

Είναι όμως συνάμα δεδομένο πως μια από τις πρώτες υποθέσεις στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού για την οποία η ομάδα είναι όλο αυτό το διάστημα σε «ανοικτή γραμμή» είναι αυτή του Βάντις Οτζίτζα Οφόε.

Ο Βέλγος μέσος τον οποίο γνωρίζει και εμπιστεύεται ο Μπέσνικ Χάσι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018 στην Λέγκια Βαρσοβίας (όπου συνεργάστηκαν πέρσι με τον νυν τεχνικό του Ολυμπιακού) και έχει ήδη δεχθεί πρόταση ανανέωσης από τους Πολωνούς όμως ο ίδιος φαίνεται πως επιθυμεί να πάρει μεταγραφή με τον Ολυμπιακό να έχει μπει γερά στο «κόλπο». Η υπόθεση του Οφόε βεβαίως δεν είναι εύκολη και έχει να κάνει από την μια με τις απαιτήσεις της Πολωνικής ομάδας που ξεπερνά τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του ενώ από την άλλη στα ατού του Ολυμπιακού είναι ο ίδιος ο παίκτης που προτιμά να φύγει από την Λέγκια για να έρθει στους πρωταθλητές Ελλάδας και να διεκδικήσει την δυνατότητα να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η υπόθεση σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν βρίσκεται μέσα στις 2-3 μεταγραφικές κινήσεις που επιθυμεί ο Ολυμπιακός να «τρέξει» όσο πιο γρήγορα γίνεται με τις εξελίξεις να αναμένονται σύντομα.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.