Ads Top

Προς Τούμπα η «καψούρα» του Λούμπος Μίχελ – Θέλει να μην βγαίνει από την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ!


Μία δύσκολη περίπτωση «κυνηγάει» ο Δικέφαλος, ωστόσο οι πιθανότητες είναι με το μέρος του αυτή την φορά. Ο ρόλος του Μίχελ και το συμβόλαιο του, που λήγει το 2020!

Πήρατε χαμπάρι τι δήλωσε ο μάνατζερ του… γίγαντα; Ο Sportdog σας τα ΄λεγε δύο μήνες πριν! Στη μεταγραφή τερματοφύλακα που κυνηγάει ο Δικέφαλος αναφερόμαστε και η οποία θα προκαλέσει ντόρο!

Συγκεκριμένα, ο Μαλίκ Αρουτιούνοφ, ένας από τους εκπροσώπους του Ντένις Μπόικο, του 29χρονου διεθνή τερματοφύλακα της Μπεσίκτας, δήλωσε στο PAOK24: «Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ, όπως κι από μεγάλες ομάδες από την Ουκρανία και την Τουρκία. Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι ο Μπόικο θέλει να πάει κάπου για να παίξει, αυτή είναι η επιδίωξη του, ενώ η Μπεσίκτας συζητάει μόνο για δανεισμό κι όχι για πώληση αυτή τη στιγμή».

Ακόμα και έτσι, επιβεβαιώθηκε πλήρως η αποκάλυψη που σας έκανε ο Σκύλος στις 31 Μαρτίου, με τον δίμετρο γκολκίπερ να είναι η… καψούρα του Λούμπος Μίχελ που τον γνωρίζει πολύ καλά από την συνύπαρξή τους στο ουκρανικό πρωτάθλημα!

Σε αντίθεση με το προηγούμενο καλοκαίρι, όπου τελικά ο Μπόικο κατέληξε στη Μάλαγα ως δανεικός από την Μπεσίκτας, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ έχει πολλές περισσότερες πιθανότητες να τον φέρει στην Τούμπα, με σκοπό να γίνει ο τερματοφύλακας που πάνω του θα χτιστεί η ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα!

Άλλωστε, οι πραγματικά μεγάλες ομάδες ξεκινούν από έναν μεγάλο τερματοφύλακα και ο Μπόικο φαίνεται να είναι ένας από αυτούς. Ακόμα πάντως και αν όντως η Μπεσίκτας συζητάει μόνο τον δανεισμό του Ουκρανού και όχι την πώλησή του, αυτό δεν θα επηρεάσει τον ΠΑΟΚ, ενώ ούτε θα είναι εμπόδιο τα χρήματα που θα χρειαστεί να δώσουν οι Θεσσαλονικείς, εάν σκεφτεί κανείς πως η Μάλαγα έδωσε πέρσι στους Τούρκους περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.