Ads Top

Υπάρχει θέμα Ίβιτς; Η κίνηση του Σαββίδη που ξάφνιασε, τα μηνύματα του κόσμου και η στήριξη!


Ποιοι «βράζουν» με τον Σέρβο κόουτς μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ποιες οι τελευταίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ και πότε θα λάβουν τις τελικές αποφάσεις στην Τούμπα.

Σε… μπελάδες έβαλε τον ΠΑΟΚ το χθεσινό «διπλό» του Παναθηναϊκού μέσα στην Τούμπα, καθώς όχι μόνο χάλασε η γιορτή για την πρωτιά στα πλέι οφ, αλλά ξεκίνησε και νέος κύκλος εσωστρέφειας.

Μάλιστα, πριν καν γράψουν οι οπαδοί (σε σάιτ και στα Social της ΠΑΕ) την… απαίτησή τους να φύγει ο Βλάνταν Ίβιτς, άνοιξε το θέμα μόνος του ο Ιβάν Σαββίδης με τις δηλώσεις του μετά το φινάλε του ματς με το Τριφύλλι. Το «αφεντικό» του ΠΑΟΚ αν και ρωτήθηκε για το μέλλον του Σέρβου κόουτς, απέφυγε να πάρει ξεκάθαρη θέση και έδειξε πως όντως «κάτι τρέχει».

«Ο Ίβιτς ήταν πρώτος που από την αρχή των playoffs ζήτησε να φύγει. Ήταν ο πρώτος που ανέβηκε σε μένα και είπε. Ο αδελφός μου έχει παιδιά και εγώ φοβάμαι για αυτούς. Εγώ νομίζω ότι ο Βλάνταν έχει δείξει ότι μπορεί να είναι προπονητής του ΠΑΟΚ. Δεν είμαι προφήτης, αλλά όταν τον έβαλα προπονητή του είπα ότι για το μόνο που ανησυχώ, ότι μπορεί λόγω του νεαρού της ηλικίας σου να μην αντέξεις την ψυχολογική πίεση. Είδαμε ότι υπήρχε τέτοια κατάσταση, αλλά δεν πειράζει. Εγώ νομίζω ότι θα κοιμηθούμε, θα ξυπνήσουμε γιατί ο Θεός μας έβαλε σε αυτό το δρόμο να περάσουμε αυτή τη δοκιμασία και σαφώς δεν τελειώνει η ζωή στα playoffs και στην πρωτιά σε αυτά», ανέφερε μεταξύ άλλων και έστειλε το… μήνυμα στον προπονητή του.

Γι’ αυτό λοιπόν και τις τελευταίες ώρες έχουν φουντώσει οι φήμες σχετικά με το μέλλον του Ίβιτς, ενώ προέκυψαν και δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Παρτιζάν. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, καθώς ακόμα έχει πολλά στηρίγματα εντός της ομάδας, παρότι πλέον οι σχέσεις του με την εξέδρα, δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές και αυτό το καταλαβαίνει πολύ εύκολα κανείς, αν κάνει μία γύρα στα Social Media.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή τίποτα δεν είναι βέβαιο, καθώς μία απόλυση ή μη ανανέωση του συμβολαίου του Ίβιτς καλύτερα, θα μπορούσε να θεωρηθεί από κάποιους και ως αποτυχία της διοίκησης, η οποία τον στήριξε όσο κανέναν άλλον τα τελευταία χρόνια.

Εξελίξεις θα υπάρχουν πάντως άμεσα, καθώς στον ΠΑΟΚ θέλουν να ηρεμήσουν από τα πλέι οφ και μετά θα ασχοληθούν με όλα τα αγωνιστικά ζητήματα. Μεταγραφές και προπονητή, ο οποίος μάλλον θα συνεχίσει, χωρίς να μπορεί να ειπωθεί κάτι με απόλυτη βεβαιότητα. Η ζυγαριά όμως γέρνει προς παραμονή...

Κι όλα αυτά, τη στιγμή που στον ΠΑΟΚ έγινε έκτακτο ΔΣ το μεσημέρι της Πέμπτης, παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, ενώ στη Σερβία δημοσίευμα αναφέρει πως παραιτήθηκε ο Ίβιτς και έρχεται στην Τούμπα ο Μιρτσέα Λουτσέσκου!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.