ΕΠΙΚΗ ΓΚΑΦΑ του ΣΚΑΪ πρόδωσε τη συνέχεια! (Vid) | LiveSports365


ΕΠΙΚΗ ΓΚΑΦΑ του ΣΚΑΪ πρόδωσε τη συνέχεια! (Vid)

Written By kingpourn on Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017 | 10:13 μ.μ.

Θέλεις να πας διακοπές και να..ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ λεφτά; Σου έχουμε την λύση! ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
Από την περσινή σεζόν όταν ο ΣΚΑΪ ανέλαβε μεγάλες παραγωγές όπως το «X-Factor» και το «Voice» όσοι είχαν τις αμφιβολίες του για το αν θα καταφέρει να τις φέρει εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο, παρουσιάζοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα διαψεύστηκαν πανηγυρικά. Ο ΣΚΑΪ έδειξε ότι διαθέτει το ανθρώπινο δυναμικό και τις τεχνικές υποδομές που χρειάζονται και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα άλλα μεγάλα κανάλια. Και αυτό επιβεβαιώθηκε και φέτος με την πιο δύσκολη παραγωγή που ανέλαβε. Το Survivor.

Όσοι έχουν ελάχιστη γνώση του χώρου αντιλαμβάνονται ότι είναι ένας μικρός άθλος να καταφέρνεις να παραδώσεις 4 τόσο μεγάλα και υψηλής ποιότητας επεισόδια την εβδομάδα, χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στη δουλειά σου.

Στο χθεσινό επεισόδιο βέβαια η αλλαγή του προγραμματισμού οδήγησε σε ένα λάθος που δεν περιμέναμε. Πιο συγκεκριμένα σήμερα και αύριο δεν θα μεταδοθούν τα προγραμματισμένα επεισόδια του X-factor αλλά θα δούμε και πάλι Survivor με την ελληνοτουρκική μάχη να κλέβει την παράσταση.

Για να ενημερωθεί λοιπόν το κοινό έγκαιρα για τις αλλαγές το κανάλι αποφάσισε να προβάλλει το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου, όχι στο τέλος, όπως κάνει πάντα, αλλά στο πρώτο Break. Ακόμα δεν είχαμε δει ποιος αποχωρεί από το παιχνίδι, δεν είχε προβληθεί η σκηνή με το συμβούλιο του νησιού και το τηλεοπτικό κοινό δεν είχε εικόνα (αν βγάλουμε απ’ την εξίσωση τις διαρροές) αν τνο δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα θα έπαιρνε ο Σπαλιάρας, η Σάρα ή η Ελισάβετ. Βλέποντας λοιπόν στο τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου τον Σπαλιάρα και τη Σάρα να παίρνουν μέρος κανονικά στα αγωνίσματα, το μυστικό αποκαλύφθηκε…

Ακόμα και όσοι διατηρούσαν τις αμφιβολίες τους για την εγκυρότητα των διαρροών, πείστηκαν ότι η Ελισάβετ είχε αποχωρήσει από το νησί.

Το συγκεκριμένο λάθος βέβαια δεν έδειξε να επηρεάζει ιδιαίτερα το κοινό, καθώς τα ποσοστά τηλεθέασης του χθεσινού επεισοδίου άγγιξαν στο δυναμικό κοινό το 70% (67,3%).

Δείτε το βίντεο με το τρέιλερ που αποκάλυψε τον παίκτη που αποχωρεί.


Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ..


 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports365 - All Rights Reserved
Created by D. P.