Ads Top

Survivor: Η αποκάλυψη της Πασχάλη για την σχέση Βαλαβάνη – Αγγελόπουλου! Όλη η αλήθεια στην φόρα...


Από τις πρώτες μέρες κιόλας, που προβαλλόταν το Survivor, κυκλοφόρησε έντονα η φήμη, η οποία ήθελε «ζευγάρι» τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους!

Μάλιστα, η εμμονίκη συμπεριφορά της αθλητικογράφου του ΣΚΑΙ απέναντι στο Ντάνο, πυροδοτεί και άλλο τις φήμες, για τον «κρυφό» έρωτα της απέναντι του! Επιτέλους όμως λύθηκε το μυστήριο!






Η Σόφη Πασχάλη, μίλησε στην εκπομπή, του Νίκου Κοκλώνη και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τους δυο τους, αλλά και το τι συμβαίνει που δεν γνώριζε κανείς! Η ίδια άλλαξε όλα τα δεδομένα και πέταξε τα καρφιά της αποκαλύπτοντας…



«Παιδιά, θα το αποκαλύψω εγώ, για το ίδιο και η Ευρυδίκη όταν βγει από το παιχνίδι, οπότε ας το πω εγώ πρώτη! Το κορίτσι έχει σοβαρή σχέση έξω από το Survivor, δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους, δεν ισχύει αυτό που πυροδοτεί η παραγωγή.. Αυτό για να καταλάβετε ότι με απομονωμένα πλάνα μπορεί να περάσουν άλλα μηνύματα….» – Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:


Τι θα δούμε στο Survivor της Κυριακής

Να ζητήσει συγγνώμη από όλους, αλλιώς να μην ξανακαθίσει μαζί μας. Είναι απαράδεκτος".

Στο επεισόδιο της Κυριακής έχουμε να δούμε πράγματα και θαύματα. Στο trailer που θα δείτε στο athensmagazine.gr θα καταλάβετε ότι αλλάζουν πολλά.

Πρώτον, σκοτώνεται ο Ντάνος με τον Σπαλιάρα και η φιλία που είχαν, η αδερφική, πάει περίπατο.



Survivor: Δείτε πρώτοι απ' όλους το αγώνισμα που θα αγωνιστούν οι παίκτες στον ημιτελικό του παιχνιδιού!

Ο Αγγελόπουλος έχει ξεφύγει και λέει χαρακτηριστικά ότι "τους ταϊσαμε στο στόμα και το ευχαριστώ τους είναι να φέρονται έτσι. Ο Σπαλιάρας, ο Βασάλος και ο Μάριος έχουν κάνει απαράδεκτες συμπεριφορές!".



Αυτά κι άλλα πολλά λεει ο Ντάνος στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω.

Στη συνέχεια ο Ντάνος μιλάει με τον Bo και είναι και οι δύο τίγκα στα νεύρα!

Αυτό που βλέπουμε είναι ότι ο Bo φουντώνει τον Αγγελόπουλο και περνάει από το μυαλό μας ότι παίζει τις φυτιλιές να τις έχει βάλει και ο μισθοφόρος, που όπως σας έχουμε αποκαλύψει, έχει πλακωθεί και με τον Μάριο και πολύ πιθανό με τον Σπαλιάρα.

Δείτε το trailer:


Πηγή: Υοuweekly.gr.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.