Ads Top

Survivor: Αποκάλυψη: Τι θα δούμε σήμερα; Ποιος θα φύγει, ποιος κερδίζει το έπαθλο φαγητού, ποιος πλακώνεται με ποιον! Γιατί είναι έξαλλοι οι Μαχητές; Τρομερό παρασκήνιο




Λοιπόν... Σας έχουμε καυτό και αποκλειστικό ρεπορτάζ από το υπέροχο νησί στον Άγιο Δομίνικο όπου γίνεται το ελληνικό Survivor!


Πρώτα απ' όλα θα σας ξεκινήσουμε με αποκαλύψεις για το τι ακριβώς συνέβη μετά το αγώνισμα της ασυλίας που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες!


Το 10-1 πόνεσε τόσο πολύ τους Μαχητές, σε σημείο που ο Μάριος άρχιζε να σπάει την εξέδρα που καθόντουσαν από τα νεύρα του!

Τα "μπινελίκια" του Μάριου προς την παραγωγή του παιχνιδιού έκαναν να "κοκκινίσουν" ακόμα και οι χελώνες στον Άγιο Δομίνικο! Ο τρελός Κύπριος έξαλλος φώναζε προς τους υπεύθυνους της παραγωγής ότι έστησαν το παιχνίδι και δεν υπήρχε καμία περίπτωση να κερδίσουν το αγώνισμα της ασυλίας οι Μαχητές "ντροπή σας, έπρεπε να τους δώσετε απευθείας το παιχνίδι, δεν ήταν τίμιο αυτό που κάνατε! Γ@μ@".
Αυτά είναι μόνο λίγα από αυτά που μπορούμε να σας μεταφέρουμε, απ' όσα μας είπαν οι αυτήκοοι μάρτυρες του επεισοδίου που έγινε στο ελληνικό survivor! Έχουμε όμως και καυτή συνέχεια! Αποκαλύπτουμε στο Athensmagazine.gr ότι σήμερα θα δείτε στο παιχνίδι έναν έξαλλο Σπαλιάρα να τα παίρνει "χοντρά" στο κρανίο με τον Μάριο!

Ο "Σπαλ" θεωρεί ότι τον ψήφισαν "μονοκούκι" όλοι οι συμπαίκτες του εξαιτίας κυρίως του τρελού Κύπριου αλλά και του μισθοφόρου. Ο σε Σπαλιάρας είναι πραγματικά σε κατάσταση σοκ γιατί δεν περίμενε ιδιαίτερα από τον Τσανγκ και τα δύο κορίτσια να τον ψηφίσουν. Πιστεύει πως γνώμη στα κορίτσια άλλαξε ο μισθοφόρος και στον Τσανγκ ο Μάριος!
Γι' αυτό και στις φωτογραφίες που βλέπετε θα παρατηρήσετε σε τρία φώτο μόμεντς ότι ο Σπαλιάρας νευριασμένος σηκώνεται και φεύγει από την καλύβα των Μαχητών!
Και ερχόμαστε στο ζουμί της ιστορίας για σήμερα! Ποιος θα αποχωρήσει και ποιος θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού! Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουνε διαρρεύσει αμέσως μετά την ψηφοφορία του κοινού, μεταξύ του Σπαλιάρα, της Ελισάβετ και του Τσανγκ επικρατέστεροι προς αποχώρηση, σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες είναι ο Τσανγκ και η Ελισάβετ! Κυριολεκτικά θα κριθεί στο νήμα ποιος από τους δύο θα αποχωρήσει από το παιχνίδι. Ο Σπαλιάρας είναι εκτός συναγωνισμού, ο κόσμος τον αγαπάει και θα τον κρατήσει μέσα στο Survivor!

Δείτε σ' αυτό το σημείο και το βίντεο από την εκπομπή της Καινούργιου! Και αυτοί οι δημοσιογράφοι έχουν τις δικές τους πληροφορίες για το ποιος θα αποχωρήσει!

Σήμερα όμως θα γίνει χαμός και για το έπαθλο του φαγητού! Μάλιστα σας εξασφαλίσαμε το βίντεο για το πως παίζεται το συγκεκριμένο αγώνισμα!
Όλοι σήμερα στις οθόνες μας για να παρακαλουθήσουμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι και όπως πάντα το Athensmagazine.gr, αν εχει διαρροή, θα σας ενημερώσει εκεί γύρω στις 20.30 με 21.00 με λεπτομέρειες για το ποιος θα κερδίσει το έπαθλο, με τι σκορ κ.τ.λ!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού αγώνα




athensmagazine.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.