Ads Top

Η Πιο Σκληρή Μάχη του Survivor: Δείτε το ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ Αγώνισμα μέχρι Σήμερα!



Το Survivor πλησιάζει προς το τέλος του και όπως είναι λογικό τα αγωνίσματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα.

Το καλό για τους παίκτες όμως είναι ότι και τα έπαθλα γίνονται όλο και καλύτερα στο δρόμο προς τον μεγάλο τελικό. Τα φαγητά είναι περισσότερα, αλλά και τα έξτρα δώρα, όπως το χθεσινό με την επίσκεψη των μαχητών σε μια υπερπολυτελή βίλα κλέβουν την παράσταση. Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Αν ρίξουμε μια ματιά στο Survivor της Τουρκίας, τα αγωνίσματα και τα έπαθλα του οποίου ακολουθεί το δικό μας, θα δούμε ότι έρχονται μεγάλες εκπλήξεις και έπαθλα που ούτε καν φαντάζονται παίκτες και τηλεθεατές. Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε ένα απ’ τα πιο δύσκολα αγωνίσματα από την αρχή του παιχνιδιού. Από τα πρώτα πλάνα του τρέιλερ φάνηκε ότι οι παίκτες θα αγγίξουν και θα ξεπεράσουν τα όριά τους για να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του αγωνίσματος.

Πρόκειται για το ίδιο αγώνισμα στο οποίο διαγωνίστηκαν οι παίκτες στο Survivor της Τουρκίας.

Ρίξτε μια ματιά για να καταλάβετε την δυσκολία του πράγματος. Μπορεί να μοιάζει φαινομενικά εύκολο, όμως το βάρος της κατασκευής που θα κληθούν να σηκώσουν οι παίκτες θα λύγιζε και επαγγελματία αθλητή. Είναι ίσως το πιο δύσκολο αγώνισμα που έχουμε δει από την αρχή του παιχνιδιού. Και δεν θα είναι το μόνο…
Η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη. Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη ένα από τα έπαθλα τα οποία θα κερδίσουν μαχητές ή διάσημοι θα είναι ένα αυτοκίνητο. Και όντως όσα συνέβησαν στο Survivor της γειτονικής χώρας το επιβεβαιώνουν.
Πολύ σύντομα θα δούμε και στο δικό μας Survivor τις δυο ομάδες να μονομαχούν για το κορυφαίο έπαθλο που έχει δοθεί έως τώρα σε έναν αγώνα και είναι σίγουρo ότι θα πέσουν κορμιά.
Και με τα νεύρα τεντωμένα όλοι μπορούν να υποθέσουν τι σκηνές θα δούμε. Καταλαβαίνει κανείς ποια θα είναι η δυσκολία του αγωνίσματος, όταν οι παίκτες διαγωνίζονται για ένα τόσο μεγάλο έπαθλο. Θα είναι ένα αγώνισμα στο οποίο οι παίκτες θα αναγκαστούν να ξεπεράσουν τα όρια τους και να φτάσουν εκεί που δεν πίστευαν ούτε οι ίδιοι ότι μπορούν να φτάσουν για να τα καταφέρουν. Είναι βέβαιο ότι το παιχνίδι και τα νούμερα τηλεθέασης θα πάρουν φωτιά. Όπως συνέβη και χθες όπου ο καυγάς Ντάνου-Κοκκινάκη με Αγγελόπουλο εκτόξευσε τα νούμερα στο ασύλληπτο 67,9%.
Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα! Στο αγώνισμα με δώρο αυτοκίνητο η τηλεθέαση θα φτάσει σε ύψη που δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση!
Δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα…






*viralman.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.