Ads Top

Αποκάλυψη: Δείτε για πρώτη φορά πως θα είναι ο τελικός του Survivor! (video)


Πραγματικά ο τελικός του Survivor θα «χτυπήσει» κόκκινο σε τηλεθέαση…


Ψάξαμε και βρήκαμε μόνο για εσάς, βίντεο από το προηγούμενο τούρκικο Survivor, για να δείτε ακριβώς πως θα είναι ο δικός μας τελικός, γιατί θα είναι με την ίδια μορφή που θα δείτε και στο βίντεο


Η διαδικασία, όπως λένε οι πληροφορίες του Youweekly.gr είναι η εξής. Στον ημιτελικό θα είναι 5 παίκτες, οι οποίοι πλέον θα αγωνίζονται ατομικά, δεν θα ανήκουν δηλαδή σε κάποια ομάδα. Το κοινό λοιπόν, με την γνωστή διαδικασία την ψηφοφορίας, θα αποφασίσει ποιον από τους 5 θέλει να στείλει στον τελικό! Να σημειωθεί, σε αυτό το σημείο, πως 2 μόνο παίκτες θα κονταροχτυπηθούν στον τελικό του ριάλιτι.



Έτσι λοιπόν, ο ένας θα περάσει με την ψηφοφορία του κοινού. Ο δεύτερος παίκτης, που θα διεκδικήσει το έπαθλο των 100.000€, θα βγει ως εξής… Οι υπόλοιποι 4 που έμειναν, θα αναμετρηθούν σε μία σειρά αγωνισμάτων, εκ των οποίων ο νικητής αυτής της διαδικασίας, θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Άρα ο ένας θα πάει στον τελικό μετά από επιθυμία κοινού και ο άλλος από την επίδοση του σε αγώνισμα..

Και πάμε τώρα στον τελικό. Όπως θα δείτε και στο βίντεο που εξασφάλισε για εσάς το Youweekly.gr και όπως έχει ενημερώσει και η διεύθυνση του ΣΚΑΙ, ο τελικός του Survivor θα γίνει στην Ελλάδα και θα είναι σε live μετάδοση, όχι όπως είναι τώρα τα επεισόδιο, τα ποία είναι μαγνητοσκοπημένα! Και πάμε στο ζουμί… Σε ένα γήπεδο, έναν μεγάλο χώρο, στον οποίο θα μπορεί να παραβρεθεί και το κοινό εκεί… Σε δύο καρέκλες, με ένα video wall από πίσω, ο ένας παίκτης κάθεται στην μία και ο άλλος στην άλλη! Εκείνη την ώρα λοιπόν, ανοίγει επιτόπου η ψηφοφορία, στην οποία μπορούν να λάβουν μέρος όλοι, είτε οι τηλεθεατές, είτε το κοινό που είναι εκεί και θα δείχνει live τις ψήφους που ανεβαίνουν! Δείτε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ακολουθεί:


Πηγή: YOUWEEKLY
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.