Ads Top

Ελεονώρα Μελέτη: Αυτός είναι ο λόγος που έπεσαν έξω τα spoilers για την αποχώρηση της Βαλαβάνη (vid)


Μήνυμα γεμάτο νόημα έστειλε η Ελεονώρα Μελέτη για τα spoilers του Survivor, με αφορμή το ότι από τον Άγιο Δομίνικο αποχώρησε η Λάουρα Νάργες και όχι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όπως ανέφεραν οι διαρροές.

Αν και αυτή ήταν η πρώτη φορά που μία διαρροή δεν επαληθεύτηκε, η παρουσιάστρια του Survivor Πανόραμα αναφέρθηκε μέσω της εκπομπής στα spoilers για τις εξελίξεις στο ριάλιτι και όσους τα μεταφέρουν.

«Πατάνε μπανανόφλουδες. Και είναι και καιρός να εκτεθούν επιτέλους και αυτοί οι οποίοι εκμεταλλεύονται ενδεχομένως κάποιες γνωριμίες που έχουνε στην παραγωγή για να βγάλουν κάποια extra χρήματα, εκθέτοντας ανθρώπους από την παραγωγή. Και αυτό θα πρέπει να μπει επιτέλους και σε μια σειρά», είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας εμμέσως να εννοηθεί πως τ
α περί αποχώρησης της αθλητικογράφου… διαδόθηκαν εσκεμμένα.


Μάλιστα, μετά την προβολή του Survivor την Τετάρτη, η Ελεονώρα απάντησε σε όσους μίλησαν για στημένη ψηφοφορία με ένα αιχμηρό tweet που έγραφε: «όποιος αναζητήσει την αλήθεια πίσω από “στημένες ψηφοφορίες”, παρακαλώ να ρίξει φως και στο ποσοστό της δικής μου αποχώρησης από το dancing with the stars το 2011, να μάθω κι εγώ η φουκαριάρα με τι διαφορά μ’ “έφαγε” η Μπουλέ…».

peoplegreece.com
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.