Ads Top

Μαυραγορίτες πωλούν εισιτήρια στους ΑΕΚτζήδες στην εξαπλάσια τιμή! (pics)


Απίθανα πράγματα συμβαίνουν με τα μαγικά χαρτάκια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στον Βόλο. Οπαδός της Ένωσης καταγγέλει τρελή κλεψιά στον σκύλο.

Ήταν δεδομένο, εξ αρχής, ότι από την στιγμή που ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα είχαν 8000 κόσμου στο Πανθεσσαλικό, τα εισιτήρια θα γίνονταν ανάρπαστα! Είναι τόσο μεγάλη η δίψα των δύο λαών να σηκώσουν την κούπα που δεν θα μπορούσαν να μην εξαντλήσουν τα εισιτήρια.

Δυστυχώς όμως, όπως συμβαίνει σε κάθε μεγάλη εκδήλωση, έτσι και στον τελικό του Κυπέλλου, δεν θα μπορούσε να μην υπάρχουν εισιτήρια στη μαύρη αγορά. Ενωσίτης οπαδός μάλιστα κατήγγειλε τρελή κλεψιά στον SportDog.

Όπως είπε στον σκύλο, ο οπαδός της ΑΕΚ είδε αγγελία κιτρινόμαυρης σελίδας στο Facebook, στην οποία επιτήδειος προσφερόταν να προμηθεύσει Ενωσίτες με εισιτήρια για το μεγάλο ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ. Στις 15:30 την Παρασκευή είχε ανάρτηση, ότι απέμειναν 4 εισιτήρια με την σημείωση: «όσοι ενδιαφέρονται σοβαρά να στείλουν άμεσα μήνυμα στη σελίδα μας για περισσότερες λεπτομέρειες».

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε, ότι τα εισιτήρια που διατέθηκαν στους Ενωσίτες από την ΠΑΕ ΑΕΚ στα εκδοτήρια του Ολυμπιακού Σταδίου ήταν στις τιμές των 15 και των 25 ευρώ. Ο οπαδός της ΑΕΚ που έκανε την καταγγελία στον σκύλο επικοινώνησε με τον τύπο και του ζήτησε 2 εισιτήρια! Όταν ο Ενωσίτης άκουσε την τιμή, έφριξε! Γιατί για 2 εισιτήρια του ζήτησε 140 ευρώ, δηλαδή 70 το ένα.

Δεδομένης της τιμής που αναγραφόταν στα εισιτηρια (10 ευρώ), ο τύπος τα πωλούσε 6 φορές πάνω από την original αξία τους.


Η καταγγελία γίνεται στον SportDog προκειμένου οι οπαδοί κάθε ομάδας να έχουν το νού τους. Γι'αυτό και δεν αποκαλύπτουμε ούτε το όνομα του καταγγέλοντα, αλλά ούτε του ανθρώπου που πουλά εισιτήρια στη μαύρη αγορα. Αν θέλει η ΠΑΕ ΑΕΚ ή η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μπορούμε να δώσουμε παραπάνω στοιχεία...

Δείτε τα ντοκουμέντα με τους διαλόγους...

*sportdog.gr Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.