Ads Top

Ανατροπή με τον τεχνικό στο Λιμάνι: Τρελή έκπληξη από Μαρινάκη; - "Ανέβηκε" ξαφνικά Έλληνας κόουτς


Τι γίνεται τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό με τον προπονητή και τι ψιθυρίζεται στου Ρέντη; Το ψέμα που κυκλοφόρησε και πώς μπορεί το αφεντικό να τα γυρίσει όλα τούμπα!


Στον Ολυμπιακό τελείωσαν τη σεζόν ως πρωταθλητές και πλέον σχεδιάζουν με την άνεσή τους την επόμενη χρονιά, ξεκινώντας, φυσικά, από τον προπονητή.

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι έχουν γίνει αρκετές επαφές με διάφορους τεχνικούς και πως φαβορί συνεχίζει να είναι Ρεμί Γκαρντ, χωρίς, όμως, να θεωρείται κλεισμένη η περίπτωσή του.

Ο Γάλλος είναι πάντα πολύ ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών, αλλά ακόμα υπογραφές δεν έχουν πέσει, κάτι που δε σημαίνει, βεβαίως, ότι υπάρχει εμπλοκή, όπως κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες.

Όλα αυτά, βέβαια, τη στιγμή που εκκρεμεί συνάντηση του Τάκη Λεμονή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τα ρεπορτάζ να λένε ότι αναμένεται να προταθεί στον Έλληνα τεχνικό να παραμείνει στο σύλλογο, προφανώς σε άλλο πόστο, καθώς η διοίκηση αναγνωρίζει τη σημαντική προσφορά του όλο αυτό το διάστημα.

Ο Sir Takis, μάλιστα, έχει φανατικούς υποστηρικτές μέσα στο Λιμάνι, σε σημείο που κάποιοι λένε ότι δεν αποκλείεται το αφεντικό του συλλόγου να κάνει την έκπληξη και να τον κρατήσει τελικά στον πάγκο, αν και αυτό το σενάριο μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο.

Σίγουρα ο Έλληνας τεχνικός έχει κερδίσει πολλούς πόντους με τη δουλειά που έκανε στου Ρέντη, ωστόσο αυτή τη στιγμή μοιάζει ειλημμένη η απόφαση της διοίκησης να αποκτηθεί ξένος τεχνικός κι αυτό δε φαίνεται να μπορεί να ανατραπεί.

Εκτός, βέβαια, αν ο -πάντα απρόβλεπτος- Βαγγέλης Μαρινάκης αποφασίσει να ανταμείψει τον Τάκη Λεμονή με ένα νέο συμβόλαιο στον ερυθρόλευκο πάγκο, κάτι που, όπως σας προαναφέραμε, δε μοιάζει πιθανό, με τα υπάρχοντα δεδομένα.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.