Ads Top

Φεύγει από το λιμάνι ο "αγαπημένος" των οπαδών - Ποιος τον "αρπάζει" και πού θα πάει...


Μετράει ημέρες στον Πειραιά, καθώς έχει δρομολογηθεί ήδη η μεταγραφή του σε πρωτάθλημα του εξωτερικού! Γιατί θα «τρελαθούν» οι φίλαθλοι μόλις το μάθουν;


Μπορεί στον Ολυμπιακό να ασχολούνται κυρίως με τα εξωαγωνιστικά αυτή την περίοδο, γεγονός που έχει παγώσει και το θέμα του νέου προπονητή, ωστόσο παράλληλα προσπαθούν να τρέξουν τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, προκειμένου να μη χάσουν χρόνο.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, άλλωστε, αυτό το καλοκαίρι αναμένονται αρκετές αποχωρήσεις παικτών που φέτος δεν έπεισαν για την αξία τους. Μέσα σε αυτές τις περιπτώσεις συμπεριλαμβάνεται και ο Μανουέλ Ντα Κόστα, για τον οποίο τις τελευταίες ώρες υπάρχει μεγάλη κινητικότητα.


Τα όσα γράφτηκαν περί ενδιαφέροντος από ομάδες της Τουρκίας δείχνουν να έχουν βάση, ενώ όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη "SportDog Penalty", ο άνθρωπος που χειρίζεται τη μεταγραφή του Μαροκινού στόπερ είναι ο Πιερ Ισά, ο πρώην αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών και νυν ατζέντης.

Μάλιστα, όπως λέγεται, ο Πιερ Ισά έχει πολύ ζεστή και  την Ντιναμό Κιέβου για τον αμυντικό του Ολυμπιακού, ενώ δεν αποκλείεται αυτή να είναι η ομάδα που θα πραγματοποιήσει το πιο αποφασιστικό βήμα για την απόκτηση του παίκτη.

Όπως και να έχει, αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Ντα Κοστα δείχνει να μετράει μέρες στο Λιμάνι και πως θα πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα, αν και τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται τελειωμένο σε αυτή τη φάση.

Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι πρόκειται για έναν παίκτη που ποτέ δεν έκανε ποτέ το μεγάλο "γκελ" στον κόσμο, ενώ πολλές φορές φέτος αποδοκιμάστηκε έντονα από τους φιλάθλους σε ματς που στράβωσαν και ο ίδιος παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.