Ads Top

Με εντολή Σαββίδη δεν κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ - Σοβαρός κίνδυνος υποβιβασμού


Ανένδοτος παραμένει ο ΠΑΟΚ στην απόφαση να μην κατέβει στον 5ο τελικό της Volleyleague με τον Ολυμπιακό, αν αλλάξει, τελικά, η ώρα, με εντολή, μάλιστα, Σαββίδη! Η βαριά «καμπάνα» που προβλέπεται. 

Και ο χαμός… συνεχίζεται!

Γιατί, σε αυτήν τη χώρα, οι παρωδίες δεν περιορίζονται στον χώρο του ποδοσφαίρου (τελικός Κυπέλλου), αλλά παντού. Ακόμη και στο βόλεϊ.

Το πέμπτο ματς, λοιπόν, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, που θα κρίνει τον τίτλο στη φετινή Volleyleague, εξακολουθεί να βρίσκεται «στον αέρα», με τον «δικέφαλο» να παραμένει ανένδοτος στην απόφασή του να μην κατέβει στου Ρέντη, αν αλλάξει, τελικά, η ώρα έναρξης του παιχνιδιού.

Θυμίζουμε, το εν λόγω ζήτημα προέκυψε το απόγευμα της Παρασκευής (5/5), με τη NOVA να ζητά να διεξαχθεί ο αγώνας στις 17:30, προκειμένου να μη συμπέσει με τη φιέστα του Ολυμπιακού (20:30), στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ωστόσο, είναι κάθετα αρνητική και τονίζει πως, αν η αναμέτρηση δεν γίνει την Κυριακή στις 19:00 (στην προγραμματισμένη ώρα, δηλαδή) ή, έστω, τη Δευτέρα, δεν θα ταξιδέψει καν στην Αθήνα!

Μάλιστα, αυτό είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, εντολή του ίδιου του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος εμφανίζεται οργισμένος -παρότι, ωστόσο, το συνδρομητικό κανάλι έχει το δικαίωμα, βάσει της προκήρυξης, να αλλάξει την ώρα του εκάστοτε αγώνα, αν το κρίνει απαραίτητο. Και μπορεί η επιτροπή της ΕΣΑΠ, που απαρτίζεται από τους Τελόπουλο (Εθνικός), Κάσαρη (ΠΑΟ), Παπασταθόπουλο (Παναχαϊκή) να μη δέχθηκε την αλλαγή της ώρας, αλλά η ΝΟVA έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

Τώρα, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ εμμείνει, πράγματι, στην απόφαση του και δεν κατέβει στου Ρέντη, οι ποινές που προβλέπονται είναι βαρύτατες! Συγκεκριμένα, βάσει του άρθρου 1.1.7 της προκήρυξης, σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο «δικέφαλος», υποβιβάζεται στην Α2 κατηγορία, ξεκινάει το επόμενο πρωτάθλημα με -3 βαθμούς και δεν μπορεί να προβιβασθεί στην Α1 ανδρών για τα δυο επόμενα χρόνια!

Αναλυτικά, η προκήρυξη αναφέρει: T.A.A. που δεν αγωνίζεται σε έναν τουλάχιστον αγώνα στα Play Off ή Play Out και η μη εμφάνισή του, δεν οφείλεται σε αδυναμία λόγω «ανωτέρας βίας», (όπως αυτή εξειδικευεται στον οικείο Κανονισμό Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.ΠΕ.) υποβιβάζεται σε κατώτερη κατηγορία σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον οικείο κανονισμό της ΕΟΠΕ ενώ ταυτόχρονα επιβάλλεται σε αυτό ποινη -3 βαθμών από το επόμενο Πρωτάθλημα, στο οποίο θα αγωνιστεί. Τα ΤΑΑ που υποβιβάζονται για τους παραπάνω λόγους, δεν έχουν το δικαίωμα να προβιβαστούν από την Α2 και να αγωνίζονται στη Volley League για τι δύο επόμενες αγωνιστικές περιόδους.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.