Ads Top

Σκάει βόμβα στον ΠΑΟΚ


Μπορεί τώρα στον Δικεφάλο να πετάνε στα σύννεφα μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά αυτό που θα γίνει στο τέλος της σεζόν σίγουρα θα τους αναστατώσει.

Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες άρχισε η αγωνιστική περίοδος για τον ΠΑΟΚ, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να διατηρήσει την επαφή του με την κορυφή το διάστημα που έπρεπε. Με αποτέλεσμα μία ακόμα χρονιά να περάσει χωρίς να υπάρχουν συνθήκες συνεπούς πρωταθλητισμού στους Θεσσαλονικείς, αλλά και με τα γνωστά προβλήματα που αναδείχθηκαν με τον Τζαβέλλα και την αποχώρησή του από την ομάδα.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο (αγωνιστικό, επικοινωνιακό κ.λπ.), που δεν είναι και το πλέον εποικοδομητικό, εντάσσεται και η αφλογιστία του Κλάους Αθανασιάδη τη φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς για πρώτη φορά στην καριέρα του δεν σκόραρε ούτε ένα γκολ στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος...

Υπάρχουν, θα μπορούσε να πει κάποιος, και τα πλέι οφ στα οποία μπορεί να πάρει το αίμα του πίσω. Αλλά είναι γεγονός ότι ο Αθανασιάδης θέλει να φύγει και να μην έρθει ποτέ ξανά σεζόν όπως αυτή.

Κι αυτό φαίνεται ότι ετοιμάζεται να κάνει, καθώς στη μανατζερική πιάτσα κυκλοφορεί η εκτίμηση ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο δεν θα βρίσκεται στον ΠΑΟΚ! Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει, για την ώρα, με βεβαιότητα για αυτή την εξέλιξη, καθώς συνεχίζει να έχει ιδιαίτερους δεσμούς με τους οπαδούς αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη. Παρόλα αυτά, όλα δείχνουν ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο πιθανότατα θα αγωνίζεται σε άλλη ομάδα.

Κάτι που, λογικά, θα τον βοηθήσει να αλλάξει και την ψυχολογία του, καθώς στο περιβάλλον του παίκτη δεν κρύβουν ότι την επόμενη σεζόν περιμένουν να κάνει... παπάδες στο γήπεδο! Να ξεμπουκώσει για τα καλά δηλαδή, καθώς τον Κλάους δεν τον γνωρίσαμε φέτος!

Ξέρουμε ότι είναι σκόρερ, ξέρουμε τι μπορεί να κάνει με την μπάλα στα πόδια απέναντι από το τέρμα και δεν είναι τυχαίο ότι τις πέντε προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους είχε πάντα διψήφιο αριθμό γκολ στο πρωτάθλημα.

Γι' αυτό και έγινε αρχηγός του ΠΑΟΚ, πήρε μεγάλο συμβόλαιο, αγωνίστηκε στην Εθνική ομάδα και προέκυψε ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες του εξωτερικού για την περίπτωσή του. Μην τα ξεχνάμε όλα αυτά για τον Κλάους, που τη νέα αγωνιστική περίοδο θέλει να είναι αναμορφωμένος και να πετύχει πολλά γκολ.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.