Ads Top

Έσκασε τώρα: Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για Ίβιτς!


Ο 40χρονος προπονητής οδήγησε τον Δικέφαλο σε έναν τίτλο, μετά από αρκετά χρόνια!


Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 40, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο.

Ο Βλάνταν Ίβιτς σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2012, με τη λήξη του συμβολαίου του στην ομάδα μας, την οποία υπηρέτησε για τέσσερα χρόνια με σημαντική συμβολή στην περίοδο της αγωνιστικής ανάπτυξης. Παρότι είχε προτάσεις να συνεχίσει να αγωνίζεται, πουθενά δεν βρήκε τις συνθήκες που θα τον κρατούσαν με την αθλητική περιβολή για έναν χρόνο ακόμη.

Μετά το τέλος της καριέρας του, ο Σέρβος προπονητής της Κ20 αποφάσισε να εντρυφήσει στην ζωή του προπονητή. Φοίτησε στη φημισμένη σχολή προπονητών της χώρας του και απέκτησε το δίπλωμα UEFA A, ενώ μέχρι το τέλος της σεζόν 2013-14 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και ο κύκλος σπουδών για το UEFA Pro.

Μετά από μια πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα, ο Ίβιτς επιλέχθηκε να είναι αυτός που θα ηγηθεί της δεύτερης ομάδας του συλλόγου και θα προσπαθήσει να της μεταδώσει στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίζει. Το πάθος για νίκη, την συνεχή δουλειά, τις έξυπνες επιλογές, τον σεβασμό για την ομάδα.

Την περσινή σεζόν μετά την αποχώρηση του Ίγκορ Τούντορ από τον πάγκο του Δικεφάλου, άφησε την Κ20 και ανέλαβε τα ηνία της πρώτης ομάδας του Δικεφάλου. Στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν άλλαξε την εικόνα του ΠΑΟΚ στο γήπεδο και υπό τις οδηγίες του η ομάδα τερμάτισε στην πρώτη θέση των Play Offs της Super League.

H δουλειά του Σέρβου έπεισε τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος τον εμπιστεύτηκε για τον σχεδιασμό της ομάδας της νέας σεζόν. Σήμερα σχεδόν έναν χρόνο μετά ο Ίβιτς μετρά μία εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, στην οποία η ομάδα τερμάτισε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με μόλις τρεις βαθμούς λιγότερους από τον πρωταθλητή (έξι, καθώς ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρία από την προηγούμενη σεζόν), μία ανάλογη πορεία στο Europa League, η οποία τερματίστηκε στην φάση των 32 από την Σάλκε, ενώ μία ημέρα πριν τα γενέθλιά του στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας, με το 2-1 επί της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.