Ads Top

Αποκάλυψη - φωτιά: Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου από το Survivor! Τα ασύστολα ψέματα που διέρρευσαν!


Αυτό που μου αρέσει είναι ότι στο Youweekly.gr δίνουμε έμπνευση σε συναδέρφους να βγάζουν «αποκλειστικά» ρεπορτάζ και πληροφορίες με «σκληρή» δουλειά… Πώς; Καλέ σιγά… Κάνουν μία βόλτα στο Youweekly.gr βλέπουν τα θέματα και τα παρουσιάζουν δικά τους, με έξτρα πληροφορίες τάχα μου και πληροφορίες άσχετες, όπως κάθε φορά…


Τέλειο; 10 στα 10 έξω.. Δεν είναι και άσχημο! Αυτό όμως που με ενοχλεί είναι να παίρνει κάποιος το ρεπορτάζ μου και να το κάνει «νια νια» να το ξεφτιλίζει τελείως για να κάνουμε λίγο ντόρο ρε αδερφέ….



Στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη η… δημοσιογράφος Κλεοπάτρα Πατλάκη, έκανε ένα ρεπορτάζ… ναι καλέ, έτρεχε στον Άγιο Δομίνικο για να το φέρει… στο οποίο ανέφερε πως ακούγεται για οικειοθελής αποχώρηση της Παπαδοπούλου (απο το ρεπορτάζ του Youweekly.gr) και το πήγε και ένα βήμα παρακάτω… Ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι ήδη στο ξενοδοχείο με την Ελεονώρα Μελέτη, ότι έφυγε οριστικά από το παιχνίδι… Πολύ καλό για μεσημέρι, πολύ ωραία φαντασία, αλλά εγώ που έκανα και το ρεπορτάζ στο Youweekly.gr και σας το έγραψα, να αποκαταστήσω την αλήθεια και να σας πω ότι κάτι τέτοιο… δεν ισχύει! Συγγνώμη εεε… Το μόνο που ισχύει είναι ότι ακριβώς σας έγραψα… Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ….



Συγγνώμη που σας απογοητεύω και δεν αφήνω την φαντασία σας να οργιάσει….Την επόμενη φορά… αν αφήσω βέβαια να υπάρξει… Τα φιλιά μου!


dimitra.youweekly
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.