Ads Top

Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor!


Αποχώρηση - βόμβα από το ριάλιτι επιβίωσης- Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο- Η ψυχολογική πίεση ώθησε την τραγουδίστρια να αποχωρήσει από το παιχνίδι; 

Αποχώρησε οικειοθελώς η Ειρήνη Παπαδοπούλου από το «Survivor». Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η τραγουδίστρια αποφάσισε να εγκαταλείψει την παραλία των «Διάσημων», επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά ότι το «Survivor» είναι το παιχνίδι των ανατροπών.

Τι ώθησε την τραγουδίστρια στην αποχώρηση; 

Το τελευταίο διάστημα η Ειρήνη Παπαδοπούλου φαινόταν απομονωμένη στην παραλία των «Διάσημων». Σε ένα από τα πρόσφατα επεισόδια του ριάλιτι, η τραγουδίστρια φαινόταν να κλαίει σε μία άκρη της παραλίας ενώ στην κάμερα του «Survivor» είχε υποστηρίξει ότι δεχόταν ψυχολογική πίεση από τους συμπαίκτες της.

Ωστόσο, στο χθεσινό επεισόδιο, η Ειρήνη Παπαδοπούλου έδειξε ότι ήθελε να κάνει δύσκολη τη ζωή των συμπαικτών της, ακόμη και του Ντάνου, που προσπάθησε να έρθει πιο κοντά της. Αφορμή για να προκληθεί ένταση και εκνευρισμός στην παραλία των «Διάσημων» ήταν μία καρύδα!

Η τραγουδίστρια ξύπνησε το πρωί και επειδή όπως είπε, πεινούσε, θέλησε να ανοίξει μόνη της μία καρύδα και να τη φάει. Με την επιθυμία της αυτή προκάλεσε την αντίδραση των συμπαικτών της, που της πρότειναν να μοιραστούν τις καρύδες που θα ανοίγονταν.

Ωστόσο, ο Κώστας Κοκκινάκης, ο σεφ της παραλίας, που εκείνη την ώρα έτριβε τις καρύδες που είχε μπροστά του, της πρότεινε να πάρει τα μικρά κομμάτια των καρύδων για να τα φάει. Αφού βέβαια πρώτα ρωτούσε τους συμπαίκτες της, αν ήθελαν να φάνε και εκείνοι.

Τότε η Ειρήνη Παπαδοπούλου πλησίασε τον Βο, που άνοιγε μία νέα καρύδα και του ζήτησε να της την δώσει, για να τη φάει εκείνη. Η συμπεριφορά της Ειρήνης φαίνεται ότι έφερε στα όρια τους, τους συμπαίκτες της, ιδιαίτερα τον Bo και τον Κώστα Κοκκινάκη.

Στη συνέχεια, η Ειρήνη πλησίασε τον Ντάνο τη στιγμή που έφτιαχνε τα πιτάκια για όλη την ομάδα και επέμενε να τα μαγειρέψει εκείνη. Επίσης, παραπονέθηκε ότι δεν γίνεται η σωστή χρήση του λαδιού, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη δυσφορία.

«Η Ειρήνη έχει νεύρα. Έχει ειρωνική συμπεριφορά και είναι νευρική σε όλους», είπε ο Ντάνος.

Πώς αλλάζουν οι ισορροπίες στο παιχνίδι; 

Μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη, ενός δυνατού παίκτη του «Survivor», έρχεται και η οικειοθελής αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου, να δώσει ένα ισχυρό πλήγμα στην ομάδα των «Διάσημων». Η απόφαση της Ειρήνης να εγκαταλείψει το παιχνίδι, αποδυναμώνει αγωνιστικά τους «Διάσημους».

Συνέβη το ίδιο στους μαχητές, μετά το τροχαίο που είχαν κατά τη μεταφορά τους στο συμβούλιο του νησιού. Δύο από τους πιο δυνατούς παίκτες, η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης τραυματίστηκαν με αποτέλεσμα η πρώτη να αποχωρήσει από το παιχνίδι και ο δεύτερος να νοσηλευτεί, μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Νέα δεδομένα στο παιχνίδι 

Όταν από την ομάδα των «μαχητών» είχε αποχωρήσει οικειοθελώς ο Δημήτρης Πάσχουλας, οι άνθρωποι της παραγωγής έκριναν σωστό να φέρουν έναν νέο παίκτη, τον λογοθεραπευτή από τη Θεσσαλονίκη, Γούιλι Καλβουρτζή, ώστε να υπάρχει αριθμητική ισορροπία μεταξύ των δύο ομάδων.

Τι θα γίνει όμως τώρα με την αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου; Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, σε συνέντευξη της μετά το τροχαίο των μαχητών, είχε τονίσει ότι δεν θα ήταν δίκαιο να έμπαιναν στο παιχνίδι, νέοι παίκτες, γιατί θα είχαν σαφώς περισσότερα αποθέματα ενέργειας από τους υπόλοιπους.

Γι αυτό αποφασίστηκε να ψηφίσουν οι «Διάσημοι» έναν παίκτη από την ομάδα τους για να μετακινηθεί στην αντίπαλη ομάδα. Έτσι, κατόπιν ψηφοφορίας, ο Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκε στην παραλία των «μαχητών».

Πηγή: Protothema.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.