Ads Top

Survivor trailer: Χαμός την Κυριακή! Ο Χρανιώτης μιλάει για ερωτικά τρίγωνα! Αποκαλύπτει τη στρατηγική της Βαλαβάνη και της Λάουρας (Video)


Ένα είναι το βέβαιο. Την Κυριακή θα πέσουν οι μάσκες και θα έχουμε ανατροπές. Ο Χρανιώτης (θα σας έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ σε λίγο) αποκαλύπτει τη γυναικεία στρατηγική στο παιχνίδι, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά Βαλαβάνη και Νάργες.


Οι γυναίκες εξαπλώνουν τη γοητεία τους και τα νάζια τους για να μπορούν να χειραγωγούν τους άντρες και εκείνοι να είναι στα πόδια τους. Επειδή η τακτική αυτή έγινε πολύ έντονα, αυτό έχει εξοργίσει τον Χρανιώτη, ο οποίος συγκαλυμμένα λέει τα ίδια πράγματα, όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω.

Το κακό, λοιπόν, θα ξεκινήσει από τον Χρανιώτη και απ' αυτά που ο ίδιος διαπίστωσε από την συμβίωση στο ίδιο νησί Μαχητών και Διασήμων! Τι συμβαίνει λοιπόν μεταξύ των 2 ομάδων του reality συμβίωσης; Και ποιοι ακριβώς οι έρωτες που έχουν γεννηθεί στο παιχνίδι;

Οι παίκτες και των 2 ομάδων αναζητούν σίγουρα νέους φίλους και παρέες και προσπαθούν να δημιουργήσουν καινούργιες συμμαχίες προκειμένου στις ψηφοφορίες να λειτουργούν ως κλίκες και να πετάξουν έξω αυτούς που προφανώς δεν χωνεύουν και πάνω από όλα επειδή είναι δυνατοί παίκτες.

Σε αυτή λοιπόν την ιστορία παίζουν έντονο ρόλο οι γυναίκες οι οποίες ουσιαστικά φροντίζουν να ανακατέψουν την τράπουλα προκαλώντας εγκεφαλικά και αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό, που πλέον δεν μπορεί αν ελέγξει την κατάσταση. Σε αυτή λοιπόν την τρομερή ιστορία που ξεκινάει, έρχεται ο Γιώργος Χρανιώτης να μιλήσει γι όλα αυτά στο επεισόδιο της Κυριακής, το οποίοι έντεχνα μας παρουσιάζει στο trailer που θα δείτε παρακάτω η παραγωγή του Survivor.

"Πώς βλέπεις σ ένα σίριαλ ένα ζευγάρι και είναι πάρα πολύ ερωτευμένοι και είναι μεταξύ τους καλά; Βάλε μια γυναίκα να αποπλανήσει τον άνδρα για να συμβεί κάτι. Βάλε έναν άντρα ο οποίος θα διεκδικήσει αυτή την γυναίκα για να συμβεί κάτι". Εμείς τι κάναμε στο AthensMagazine.gr; Κόψαμε τα πλάνα που συνοδεύουν τον λόγο του Γιώργου Χρανιώτη που ουσιαστικά "δίνουν" τα λόγια του. Και τι διακρίνουμε; Για δώστε βάση στις φωτογραφίες που ακολουθούν.



Το διερευνητικό βλέμμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στον Αγγελόπουλο. Την αγκαλιά του Μισθοφόρου και το φιλί της Ελισάβετ. Τις δύο φίλες Σάρα και Ελισάβετ που είναι ξάπλα και κάπου κοιτάνε... (προφανώς στην ανδρική παρέα) και στο τέλος για δείτε την Βαλαβάνη που χασκογελάει με τη νέα της κολλητή Ελισάβετ.



Με λίγα λόγια, ο Γιώργος Χρανιώτης, όπως αποκαλύπτουμε στο AthensMagazine.gr με φωτογραφίες ντοκουμέντο, μιλάει για τις συγκεκριμένες γυναίκες. Και στα πλάνα παίζουν δύο άντρες. Ο Ντάνος και ο Μισθοφόρος. Άρα όλα αυτά που λέει ο συγκεκριμένος παίκτης στο trailer αφορούν αυτή την ομάδα ανθρώπων.



Στη συνέχεια, Μαχητές και Διάσημοι θα δώσουν σκληρή μάχη για το αγώνισμα που θα έχει έπαθλο φαγητό.

Δείτε, όμως, τι ακριβώς θα γίνει στο Survivor της Κυριακής στο βίντεο...


athensmagazine

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.