Ads Top

Survivor: Το απίστευτο λάθος στο τρέιλερ που αποκαλύπτει τι σοκαριστικό θα γίνει στο συμβούλιο (ΒΙΝTΕΟ)


Με κομμένη την ανάσα, μετά από «νηστεία» μιας εβδομάδας, περιμένει την επανέναρξη του Survivor το τηλεοπτικό κοινό.


Tο trailer μάλιστα του νέου επεισοδίου του Survivor, είναι άκρως αινιγματικό με τον Σάκη Τανιμανίδη να συγκαλεί έκτακτο συμβούλιο του νησιού. Σε αυτό παίρνουν μέρος και οι δύο ομάδες αφού, όπως λέει, θέλει να τους ανακοινώσει κάτι πολύ σημαντικό!

Τι είναι όμως αυτό; Πολλά σενάρια έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ωστόσο αν και κανείς δεν μπορεί να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα από τα λεγόμενα του παρουσιαστή, το μυαλό των περισσότερων πηγαίνει στην ανακοίνωση της οικειοθελούς αποχώρησης της Ειρήνης Παπαδοπούλου, μιας φήμης που έχει οργιάσει τις τελευταίες ημέρες.

Εξάλλου, η εξήγηση αυτή φαντάζει άκρως λογική, καθώς η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν η μόνη που διαμαρτυρόταν τόσο έντονα και συνεχώς για το φαγητό και την κόπωση, ενώ τον τελευταίο καιρό έχει απομονωθεί από την υπόλοιπη ομάδα των «Διάσημων».

Υπάρχει, μάλιστα, μια μικρή λεπτομέρεια στο νέο trailer που ενδεχομένως δεν πρόσεξε κανείς:

Ο Σάκης Τανιμανίδης φοράει ακριβώς τα ίδια ρούχα τα οποία φορούσε και στο συμβούλιο στο οποίο αποχώρησε ο Στέλιος Χανταμπάκης!

Δείτε το βίντεο:


Και τι σημαίνει αυτό, θα αναρωτηθεί κάποιος;
Πολλά, είναι η απάντηση!

Σύμφωνα με κάποιους λοιπόν η εξέλιξη για την οποία μιλά ο παρουσιαστής, σημειώθηκε λίγα μόλις λεπτά αφότου ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη!

Η παραγωγή είχε ενημερωθεί εκ των προτέρων, κράτησε τους παίκτες στο συμβούλιο και έκαναν ένα νέο γύρισμα για να ανακοινώσει τα νέα δεδομένα ο παρουσιαστής…!
Κοινώς;
Η Παπαδοπούλου… έδιωξε τον Χανταμπάκη και αμέσως μετά αποχώρησε από το reality επιβίωσης!

Αυτή είναι η μία όμως εκδοχή, καθώς αν… τεντώσει κανείς τα αυτιά του και ακούσει με προσοχή όσα λέει ο Τανιμανίδης, ίσως αλλάξει γνώμη!

Και αυτό γιατί ο παρουσιαστής, στο τρέιλερ κάνει αναφορά σε έναν άνδρα! Ακούστε προσεκτικά μετά το δέκατο δευτερόλεπτο να λέει χαρακτηριστικά: «Έχουμε κάποιες εξελίξεις. Σήμερα ο….», πριν αναλάβει… δράση η μονταζιέρα και συνεχίσει «…έχουμε και ένα καινούριο νέο»!

Και τι σημαίνει τώρα πάλι αυτό;

Πολλά, επίσης, είναι η απάντηση!

Το πιθανότερο σενάριο θέλει την επιστροφή του «τρελού» Κύπριου Μάριου Πρίαμου στο παιχνίδι αφού ο τραυματισμός του δεν αποδείχθηκε τόσο σοβαρός όσο είχε διαρρεύσει αρχικά.

Όπως και να έχει, το Survivor έχει αποδείξει ότι είναι γεμάτο εκπλήξεις και πρέπει όλα να τα περιμένουμε! Εκτός αυτού με την οικειοθελή αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου να έχει γίνει «βούκινο» δεν περιμέναμε να μας το δίνουν στο… πιάτο και μέσω του τρέιλερ!

Λίγη υπομονή ακόμη και θα μάθουμεσε λίγες ώρες…

Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου:


Πηγή: newsbomb

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.