Ads Top

Νέο τσουνάμι σηκώνει στον αέρα τη Super League; - Τρελός πανικός με Ιβάν – Τίγρη λόγω ...Ολυμπιακού!


Φωτιές άναψαν για τα καλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά την πιθανότητα τιμωρίας του Ολυμπιακού με αφαίρεση βαθμών! Τι ισχύει, όμως, στην πραγματικότητα; Για διάβασε...

Νέα ανατροπή κυκλοφορεί στην πιάτσα ότι υπάρχει το τελευταίο διάστιμα στις σχέσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Ιβάν Σαββίδη. Ένα σενάριο που ενισχύεται από την είδηση ότι το αφεντικό του ΠΑΟΚ επικοινώνησε προσωπικά με τον ηγέτη της ΑΕΚ, για να του ζητήσει να στείλει άνθρωπο να καταθέσει στην υπόθεση της εκδίκασης του Ολυμπιακού, για όσα έγιναν στον αγώνα Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη.

Μάλιστα, το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βγήκε πολύ επιθετικά εναντίον των Ερυθρολεύκων, ζητώντας την αφαίρεση βαθμών από τους Πειραιώτες, προκειμένου να μπει γερά στη μάχη της κατάκτησης του πρωταθλήματος, έχοντας ως σύμμαχο και πάλι την Ένωση, άναψε ξανά φωτιές στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κυκλοφορούσε, άλλωστε, μέχρι πρόσφατα η άποψη ότι υπάρχει ανακωχή ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τη στιγμή που οι σχέσεις του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη έμοιαζαν να έχουν παγώσει.

Πάντως, η πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς αυτή, καθώς από τη μία το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ, έχοντας έννομο συμφέρον, δε φαίνεται να επηρεάζει και τις σχέσεις των αφεντικών των δύο ομάδων, ενώ από την άλλη, δεν προκύπτει από πουθενά ότι υπάρχει ξανά ζεστό κλίμα ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Βέβαια, ο Τίγρης, που αυτή τη στιγμή "ελέγχει" σε μεγάλο βαθμό την ΕΠΟ, είναι λογικό να τάσσεται σε αυτή την περίπτωση υπέρ του ΠΑΟΚ και κατά του Ολυμπιακού, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι υφίσταται ξανά η "συμμαχία", τουλάχιστον με την μορφή που είχε μέχρι πρόσφατα.

Όπως και να έχει, πάντως, στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει περίσσοτερο το "ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου...", παρά κάτι παραπάνω, αν και έχει αποδειχθεί ότι όλα μπορεί να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και ειδικά όταν διακυβεύονται τόσα μεγάλα συμφέροντα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.