Ads Top

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Αυτά έγιναν στα αποδυτήρια του "Καραϊσκάκη" - Απίστευτα αυτά που ακούγονται!


Τεράστια ένταση στο Φαληρικό γήπεδο, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, τη νίκη της ΑΕΚ και όσα έγιναν στην φυσούνα. Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του SportDog και φωτογραφίες!


Σε δεύτεροι μοίρα πέρασε η τεράστια νίκη της ΑΕΚ στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού με 2-1, αποτέλεσμα φυσικά που της δίνει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς τα όσα ακολούθησαν μετά ξεφεύγουν από τα ποδοσφαιρικά όρια.

Όπως σας μεταφέραμε και νωρίτερα και σύμφωνα με τις επίσημες καταγγελίες του Ολυμπιακού και τις δηλώσεις του Κώστα Καραπαπά, μετά το τέλος της αναμέτρησης, υπήρξε τρομερή ένταση στην φυσούνα.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Παπαπέτρου για τις αποφάσεις του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και κάπου εκεί υπήρξε η «παρέμβαση» της Αστυνομίας. Σύμφωνα μάλιστα με τους Πειραιώτες, άνδρες των ΜΑΤ χτύπησαν παίκτες και ανθρώπους των Πειραιωτών, γεγονός που επιβεβαίωσε αμέσως μετά και ο Καπίνο!

Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά υπήρξε η… απάντηση των οπαδών, καθώς περίπου 100 άτομα προσπάθησαν να κάνουν «ντου» στον χώρο των αποδυτηρίων, ενώ φώναζαν απειλητικά προς τα ΜΑΤ, ότι «εσάς ψάχνουμε, χτυπήσατε τους παίκτες μας»!

Ο SportDog βρίσκονταν στο σημείο και σας μεταφέρει την εικόνα:






sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.