Ads Top

Από τον ...ΠΑΟ στην ΑΕΚ - Τον "έκοψαν" οι "Πράσινοι", τον κοιτάζουν στην Ένωση; - Σενάριο για εξτρέμαρο!


Τι συμβαίνει με ταλαντούχο εξτρέμ που προτάθηκε στους «πράσινους»; Καραδοκεί για να τον «κλέψει» η Ένωση; Όλες οι λεπτομέρειες της υπόθεσης…


Είναι γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, αφού η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε αρκετές θέσεις. Μεταξύ αυτών είναι και εκείνη των εξτρέμ, καθώς οι «πράσινοι» αναζητούν ακόμα μια λύση για τα «φτερά» της επίθεσης.

Στο πλαίσιο της αναζήτησης εξτρέμ προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο διεθνής Κύπριος, Δημήτρης Χριστοφή, είδηση που προκάλεσε αρκετό ντόρο το προηγούμενο διάστημα. Αυτό, ωστόσο, που δεν έγινε γνωστό είναι πως ο εν λόγω παίκτης δεν είχε προταθεί μόνο στο «τριφύλλι», αλλά σε όλους τους «μεγάλους», μεταξύ αυτών και στην ΑΕΚ!

Ο Χριστοφή θεωρήθηκε σούπερ ταλέντο στα πρώτα του βήματα, αν και δεν έκανε ποτέ την καριέρα που θα περίμεναν πολλοί. Πλέον, στα 28 του χρόνια, φυσικά δεν λογίζεται πια ως ταλέντο, αλλά η ποιότητά του είναι δεδομένη.

Πάντως, ο παίκτης «κόπηκε» από τον Παναθηναϊκό για μια σειρά από λόγους. Κατ’ αρχήν, υπάρχει ένα μεγάλο μπέρδεμα με το συμβόλαιό του. Τυπικά, μένει ελεύθερος από την Ομόνοια, ωστόσο το club διατηρεί δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης, κάτι που όμως δεν αναγνωρίζει ο ποδοσφαιριστής!

Πρόσφατα, είχε γραφτεί ότι η λύση ίσως έγκειται στο να δοθεί ένα σημαντικό ποσό στην ομάδα του (περίπου 300.000) για να τον αφήσει ελεύθερο, κάτι που δύσκολα θα έκαναν οι «πράσινοι» δεδομένης της σφιχτής οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζουν. Παράλληλα, οι απαιτήσεις του, που κυμαίνονται περίπου στις 250.000 ευρώ ετησίως, θεωρούνται «αλμυρές» για έναν παίκτη της ηλικίας του που έχει περάσει όλη του την καριέρα στην Κύπρο, με εξαίρεση μια διετία στην Ελβετία με τη φανέλα της Σιόν. Μόνο εάν ήταν νεότερος, ίσως να το σκέφτονταν να κάνουν μια εξαίρεση για πάρτη του στον Παναθηναϊκό.

Όσο για την ΑΕΚ; Ισχύουν και για αυτήν όλα τα παραπάνω. Ναι μεν ο παίκτης όντως προτάθηκε και εξετάζεται, μόνο που θα πρέπει να κρατάμε… μικρό καλάθι, με δεδομένο ότι ο Χριστοφή δεν είναι ούτε ιδιαίτερα φθηνός ούτε κάποια σούπερ περίπτωση για να αναγκάσει την Ένωση να ασχοληθεί.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.