Ads Top

Κίνηση ΣΟΚ από ΠΑΟΚ εις βάρος του Ολυμπιακού! Στόχος η κλοπή ή η επικοινωνιακή κατάκτηση του πρωταθλήματος;


Γιατί το νομικό τμήμα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ βρίσκεται σε πυρετώδεις ρυθμούς στη Θεσσαλονίκη.

Την πιθανότητα τιμωρίας του Ολυμπιακού με αφαίρεση βαθμών, μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυη της Μεγάλης Πέμπτης στο Καραϊσκάκη, στον ημιτελικό με την ΑΕΚ, ερευνούν στον ΠΑΟΚ! Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι νομικοί της ομάδας έχουν συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, το φύλλο αγώνα, τις εκθέσεις παρατηρητών και Αστυνομία προκειμένου να πετύχουν έστω και αυτους τους τρεις πόντους που εκτιμάται, ότι μπορεί να χάσει η ομάδα του Πειραιά.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένουν να ασκηθεί δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα ή κλήση σε απολογία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πριν προχωρήσουν στς επόμενες κινήσεις τους.

O ΠΑΟΚ με αυτήν την κίνηση εκτιμά, ότι μπορεί να γίνει η ανατροπή στη βαθμολογία και να κλέψει από τον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες είναι πρώτοι με 61, ο ΠΑΟΚ δεύτερος με 55. Αν πετύχουν το -3 τότε η διαφορά πέφτει στους 3. Το θέμα είναι, ότι δεν υπάρχει χρόνος για τον Δικέφαλο. Γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμα 2 αγωνιστικές και οι ερυθρόλευκοι θέλουν μόνον έναν βαθμό για να το εξασφαλίσουν.

Οπότε αυτή η κίνηση γίνεται ξεκάθαρα για επικοινωνιακούς λόγους. Γιατί αν τερματίσει ο ΠΑΟΚ -3 βαθμούς από τον Ολυμπιακό, μετά μπορεί να καυχιέται, ότι αν δεν του είχαν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί, μετά τα περσινά επεισόδια στην Τούμπα, τώρα θα ήταν πρωταθλητής. Έχουν ήδη αρχίσει δηλαδή τέτοια σχόλια στη συμπρωτεύουσα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.