Ads Top

Δικαιωμένοι στον ΠΑΟΚ - «Βράζουν» στον Ολυμπιακό!


Οι πρώτες αντιδράσεις των δύο πλευρών, μετά την αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης για όσα έγιναν στον ημιτελικό του Κυπέλλου στο Γ. Καραϊσκάκης.


Η εκδίκαση του Ολυμπιακού για τα επεισόδια στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ πήρε αναβολή για την Παρασκευή (21/4) στις 14:00, μετά από απόφαση του δικαστηρίου.

Η πλευρά του ΠΑΟΚ είχε ζητήσει να καθυστερήσει για αργότερα η έναρξη της διαδικασίας για να συμπληρωθεί το δικαίωμα επιπρόσθετης παρέμβασης. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» που εκπροσωπήθηκαν από τους Αργύρη Λίβα, αλλά και τους Γιάννη Βρέντζο, Σάββα Θεοδωρίδη και Κώστα Καραπαπά ζήτησαν να μην αναβληθεί η υπόθεση και να συνεχιστεί κανονικά σήμερα.

Η 24ωρη λοιπόν αναβολή, άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και φανερά ενοχλημένους τους Πειραιώτες.

Από τον Δικέφαλος έλεγαν χαρακτηριστικά, ότι η αναβολή ήταν αυτονόητη και τους ικανοποιεί απόλυτα, αρκεί ο χρόνος μέχρι αύριο να χρησιμοποιηθεί για το αυτονόητο το οποίο είναι να κληθούν οι μάρτυρες

Ωστόσο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, τόνισε φανερά ενοχλημένος: «Από αβλεψία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ταλαιπωρούμαστε εμείς. Εμείς θιγόμαστε και είμαστε εκείνοι που έπρεπε να ζητήσουν αναβολή, όμως αντ’ αυτού τρέξαμε για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Δόξα τω Θεώ έχουν και δικά τους Μέσα οι άνθρωποι και τα μαθαίνουν πριν από εμάς»!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.