Ads Top

Παρασκηνιακή φωτογραφία του Τανιμανίδη προκαλεί ερωτηματικά!


Η πρώτη παρασκηνιακή φωτογραφία από το χθεσινό πάρτι του Survivor ήρθε δια χειρός Σάκη Τανιμανίδη.


Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, ανέβασε μια φωτογραφία με όλους τους παίχτες του Survivor και όχι μόνο. Βέβαια από το στιγμιότυπο λείπει η Ελισάβετ.

Στη φωτογραφία, βλέπουμε και την Χριστίνα Μπόμπα αλλά και τη Emis Yesir, η οποία διευθύνει το παιχνίδι.  Όπως μας ενημέρωσε ο παρουσιαστής, η Ελισάβετ βρισκόταν παραδίπλα και δεν πρόλαβε να μπει στο πλάνο.

Ενώ μας ενημέρωσε πως την επομένη φορά θα φροντίσει και εκείνος να μας τραγουδήσει, για να ολοκληρωθεί η κωμωδία, όπως ο ίδιος έγραψε.

«Ένα καταπληκτικό πάρτι τέλειωσε χθες! Ήταν η πιο ωραία στιγμή μέχρι σήμερα στο Survivor και το γέλιο που κάναμε ήταν επικό! Οι παίκτες τα "έσπασαν" με τα τραγούδια τους...την άλλη φορά θα σας πω κι εγώ ένα για να συμπληρωθεί η κωμωδία! Είμαστε ακριβώς στα μισά και το πραγματικά ενδιαφέρον κομμάτι του παιχνιδιού μόλις ξεκίνησε! Πάμε για το 2ο ημίχρονο!! @chrismpo  #PartyTime #Survivor #OlataTalentamazi #2oImixrono (η Ελισαβετ ειναι παραδιπλα...δε μας προλαβε)».

Ενα καταπληκτικο παρτυ τελειωσε χθες! Ηταν η πιο ωραια στιγμη μεχρι σημερα στο Survivor και το γελιο που καναμε ηταν επικο! Οι παικτες τα "εσπασαν" με τα τραγουδια τους...την αλλη φορα θα σας πω κι εγω ενα για να συμπληρωθει η κωμωδια! 😂😂 Ειμαστε ακριβως στα μισα και το πραγματικα ενδιαφερον κομματι του παιχνιδιου μολις ξεκινησε! Παμε για το 2ο ημιχρονο!! @chrismpo #PartyTime #Survivor #OlataTalentamazi #2oImixrono (η Ελισαβετ ειναι παραδιπλα...δε μας προλαβε)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις


newpost
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.