Ads Top

Κόλαση η Τούμπα - "Στόχος" ο Μπεργκ - Έχασε το βαρύ "όπλο" ο Παναθηναϊκός - Aνέβηκε στα κάγκελα ο Ίβιτς


Χαμός στη Θεσσαλονίκη λίγες ώρες πριν το ματς ζωής ή θανάτου με τους "πράσινους"! Γιατί πανηγυρίζει από τώρα ο κόουτς του Δικεφάλου και τι συμβαίνει με τον άσο του Τριφυλλιού;


Όσο πολύτιμος και αναντικατάστατος είναι ο Μάρκους Μπεργκ για την επίθεση του Παναθηναϊκού, άλλο τόσο είναι ο και ο Κάρλος Ζέκα για τη μεσαία γραμμή του Τριφυλλιού.

Αυτό το γνωρίζει βεβαίως ο Βλάνταν Ίβιτς, που από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν και έγινε γνωστός ο τραυματισμός του Πορτογάλου μέσου, αισθάνεται καλύτερα για τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0.

Ο τραυματισμός του Ζέκα έγινε θέμα συζήτησης όλη την εβδομάδα στα γραφεία της Τούμπας και στη Νέα Μεσήμβρια, καθώς μπορεί ο Πορτογάλος να ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν αναμένεται να αγωνιστεί στο αρχικό σχήμα.

Ακόμα και έτσι βέβαια ο Ίβιτς, οι παίκτες του, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αλλά και ο κόσμος του Δικεφάλου του Βορρά γνωρίζουν πως το έργο τους για πρόκριση στον τελικό παραμένει δύσκολο, όμως κανένας τους δεν κρύβει το αίσθημα της …μικρής ανακούφισης που ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα στερηθεί από την 11άδα ένα από τα πιο βαριά "όπλα" του.

Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός αναζήτησε αυτές τις μέρες τη "φόρμουλα" για να περιοριστεί στην Τούμπα ο Μάρκους Μπεργκ που έχει "χτίσει" μία καταπληκτική παράδοση εις βάρος του ΠΑΟΚ.

Εάν όντως την έχει βρει, τα πράγματα θα γίνουν πιο …ευοίωνα για τους Θεσσαλονικείς. Εάν όχι, εάν δηλαδή ο Σουηδός βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα ή τον …δείξει σε έναν συμπαίκτη του, όπως έκανε δύο φορές στον πρώτο ημιτελικό της Λεωφόρου, τα πράγματα θα γίνουν πολύ, μα πολύ δύσκολα…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.