Ads Top

Το μήνυμα του Γιώργου Μανίκα στον Στέλιο Χανταμπάκη που μας κούφανε: «Γύρνα πίσω, γιατί…»


Πανικό στο διαδίκτυο έχει καταφέρει να προκαλέσει ο Στέλιος Χανταμπάκης με την συμμετοχή του στο παιχνίδι αντοχής του Σκαι.


Ο Στέλιος σιγά σιγά έδειξε τον αληθινό του εαυτό κι αυτό δεν άρεσε σε κανέναν… Η «κλίκα» που έχει δημιουργήσει στην ομάδα των «Διάσημων» χαρακτηρίζεται με τα χειρότερα λόγια, όπως και ο ίδιος…


Παρόλα αυτά ο φίλος του μοντέλου, Γιώργος Μανίκας, παρακολούθησε το χθεσινό επεισόδιο του survivor, όπου οι «Διάσημοι» έχασαν την ασυλία και πρότειναν τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, οι οποίοι είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Ο Γιώργος με μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να υποστηρίξει τον φίλο του που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και σχολίασε: «Είσαι γ@μ@ τα παιδιά και οικογενειάρχης πρότυπο ότι και να γίνει αυτό είναι ένα παιχνίδι παίξε όπως θέλεις!!!Αν αντέχεις κάτσε αν έχει φτάσει στα όριά σου γύρνα πίσω!!! Οι φίλοι που σε ξέρουν ποιος είσαι πραγματικά είναι μαζί σου!! #xanda #mani #friends #brothers».

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:


youweekly
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.