Ads Top

"Πραξικόπημα" με -6 στον Ολυμπιακό - "Αυτή είναι η τιμωρία" - Ζητάει επανεξέταση σε δεύτερο βαθμό!


Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο SportDog για όσα συμβαίνουν στο Λιμάνι τις τελευταίες ώρες. Το… κακόγουστο σήριαλ, η ΕΠΟ και το πρωτάθλημα που θέλει ο ΠΑΟΚ στα χαρτιά.


Σίγουροι πως δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με αφαίρεση 6 βαθμών από το πρωτάθλημα, εμφανίζονταν παράγοντες των Ερυθρολεύκων μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Βέβαια, όλες οι προβλέψεις είχαν γίνει πριν από το αίτημα το αθλητικού εισαγγελέα να «ανοίξουν» οι κάμερες του «Γ. Καραϊσκάκης» για το ματς με την ΑΕΚ, ωστόσο οι άνθρωποι των πειραιωτών ήταν ενήμεροι από νωρίς για την εξέλιξη αυτή και δεν έδειχναν να ανησυχούν ιδιαίτερα για κάτι.

Οι άνθρωποι των Πειραιωτών εκτιμούσαν έως και το βράδυ της Κυριακής τουλάχιστον, πως η τιμωρία θα είναι αρκετά βαριά αλλά και ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί το -6 στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο Λιμάνι περιμένουν να υπάρξει τιμωρία έδρας για μία ή δύο αγωνιστικές από την επόμενη σεζόν, ενώ εκτιμούν ότι θα υπάρξει και ένα αρκετά υψηλό πρόστιμο (ίσως της τάξης των 200.000 ευρώ). Ασφαλώς όμως, όπως σημείωναν, η όποια απόφαση του πρωτοβάθμιου οργάνου της ΕΠΟ είναι εφέσιμη και ο Ολυμπιακός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ασκήσει το δικαίωμά του σε επανεξέταση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Κατά συνέπεια, η εικόνα που υπήρχε μέχρι και το βράδυ της Κυριακής στους Πειραιώτες ήταν ότι θα πρόκειται για... πραξικόπημα τυχόν απόφαση αφαίρεσης βαθμών.

Οσον αφορά τις καταγγελίες του προέδρου του Πλατανιά, που προέκυψαν παραπάνω από 20 μέρες μετά το παιχνίδι της κρητικής ομάδας στο Φάληρο, από τον Ολυμπιακό τις αντιμετώπισαν με χιούμορ και χαμόγελα και χωρίς κανέναν απολύτως φόβο για τυχόν συνέπειες.

Θεωρούν στο Λιμάνι πως πρόκειται για ένα ακόμα επεισόδιο από το κακόγουστα παιγμένο σίριαλ να πάρει ο ΠΑΟΚ το φετινό πρωτάθλημα «στα χαρτιά».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.