Ads Top

Χαμός στον ΠΑΟΚ για το... -6 στον Ολυμπιακό – Τρέλα σε ομάδα κι οπαδούς - "Νικήστε τώρα τον Πλατανιά"!


Στα ουράνια στην Τούμπα λίγες ώρες πριν το ματς στην Κρήτη - Γιατί πετάνε στα σύννεφα διοίκηση και κόσμος; Ποια είναι η "διαταγή" απ' τον Ιβάν Σαββίδη; Της κακομοίρας, λέμε...


Απόλυτη ικανοποίηση στον ΠΑΟΚ για τις εξελίξεις του τελευταίου 48ωρου. Στην Τούμπα θέλουν τώρα "διπλό" αύριο στα Περιβόλια και ο κόσμος του Δικεφάλου του Βορρά περιμένει την απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης.

"Ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε, το κάναμε. Τον λόγο τώρα τον έχει η αθλητική δικαιοσύνη". Αυτό λένε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την παρουσία των δύο νομικών της, Αχιλλέα Μαυρομάτη και Λάμπρου Μπίρδα, στην ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης με κατηγορούμενο τον Ολυμπιακό, για το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Το ότι ο Ολυμπιακός κινδυνεύει σοβαρά με αφαίρεση έξι βαθμών οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά στον ΠΑΟΚ που κατάφερε να φέρει ως μάρτυρα τον β΄ παρατηρητή του αγώνα Περικλή Λασκαράκη και αυτό έχει προκαλέσει ικανοποίηση και στις τάξεις της διοίκησης και στις τάξεις των φιλάθλων του.

Αυτό που έχει όμως τώρα μεγαλύτερη σημασία για τον ΠΑΟΚ και αποτελεί επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη και των οπαδών των "ασπρόμαυρων", είναι να έρθει αύριο η νίκη κατά του Πλατανιά στα Περιβόλια, ώστε η ομάδα να παραμείνει στο -6 από τον Ολυμπιακό εφόσον αυτός κερδίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα και να έχει νόημα η αφαίρεση έξι βαθμών από τους ερυθρόλευκους, εάν φυσικά αυτό συμβεί!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.