Ads Top

Απίστευτος σεισμός με τo άκρως ακατάλληλο sex tape Ελληνίδας τηλεπερσόνας και μεγάλου ποδοσφαιριστή


Ροζ σκάνδαλο στην ελληνική showbiz με πρωταγωνιστές μία γνωστή πολύ sexy γυναίκα της τηλεόρασης κι έναν δημοφιλή διεθνή μπαλαδόρο που αγωνίζεται σε σύλλογο Super League.


Σε μεγάλους μπελάδες έχει μπει τις τελευταίες μέρες γνωστός ποδοσφαιριστής, καλό όνομα, που παίζει μπάλα στη χώρα μας.

Ο διεθνής άσος εκβιάζεται από σέξι τηλεπερσόνα με την οποία συνευρέθηκε ερωτικά για ένα βράδυ. Πώς έχει η ιστορία;

Οι δυο τους διασκέδαζαν πριν από καιρό σε ένα γνωστό νυχτερινό κέντρο. Μετά το ποτό βρέθηκαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή με σκοπό να περάσουν μία ξέφρενη ερωτική νύχτα.

Στο παιχνίδι συμμετείχε και ένας φίλος του άσου της μπάλας ο οποίος τραβούσε με την κάμερα του κινητού του τα όργια που γίνονταν στο κρεβάτι.

Η βιντεοσκόπηση έγινε με την έγκριση της τηλεπερσόνας και μετά το τέλος της πράξης αυτή ζήτησε το βίντεο προκειμένου να θυμάται το έξαλλο βράδυ που πέρασε με τον ποδοσφαιριστή.

Από την επόμενη μέρα μέχρι και σήμερα, η καυτή γυναίκα απειλεί τον μπαλαδόρο ότι θα βγάλει στη φόρα το ερασιτεχνικό sex tape αν δεν της ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες.

Σκοπός της τηλεπερσόνας είναι να εκμεταλλευτεί με κάθε τρόπο τον ποδοσφαιριστή με κύριο μέλημα να κερδίσει σε δημοσιότητα αλλά και χρήμα.

Προς το παρόν ο διεθνής άσος δεν έχει μασήσει από τις απειλές της και ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον της έτσι ώστε να προλάβει τον διασυρμό μετά από πιθανή δημοσιοποίηση του ροζ βίντεο.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.