Ads Top

Προ των πυλών για ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ - ΒΟΜΒΑ ο Μανωλάς!


Όλο και πιο κοντά σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά βρίσκονται Ρόμα και Ίντερ, με το deal μεταξύ των δύο πλευρών να φτάνει τα 40 εκατ. ευρώ. 

Τα ιταλικά ρεπορτάζ που αναφέρονται στο μέλλον του Κώστα Μανωλά συνεχίζονται, ωστόσο κοινή συνισταμένη όλων των πληροφοριών είναι ότι ο διεθνής κεντρικός αμυντικός δύσκολα θα παραμείνει παίκτης των Ρωμαίων.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από το «tuttomercatoweb», οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των «τζιαλορόσι» με την Ίντερ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και μάλιστα η συμφωνία είναι το πιο πιθανό ενδεχόμενο.

Μεγάλο ρόλο στην υπόθεση παίζει το γεγονός ότι η Ρόμα δεν είναι πλέον υποχρεωμένη να δώσει το 50% του ποσού στον Ολυμπιακό και έτσι είναι θετική να παραχωρήσει τον Μανωλά, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι -σύμφωνα με το δημοσίευμα- θα πει το «ναι» με το ποσό των 40 εκατ. ευρώ, με τα 32 να δίνονται άμεσα και τα υπόλοιπα υπό μορφή μπόνους. Ενδεικτικό ότι η μεταγραφή θεωρείται θέμα χρόνου, η Ρόμα ήδη αναζητά για έναν κεντρικό αμυντικό που θα καλύψει το κενό του Κώστα Μανωλά.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.