Ads Top

Τέλος από Ρόμα ο Μανωλάς - Απίστευτη μεταγραφή του Έλληνα άσου, κάνει σεισμό σε όλη την Ευρώπη!


Μετράει αντίστροφα ο πρώην "ερυθρόλευκος", καθώς αποχωρεί από το "Ολίμπικο" και ετοιμάζεται για μια μετακίνηση που θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση!

Ο Κώστας Μανωλάς είναι δεδομένα πλέον ένας από τους κορυφαίους στόπερ στην Ευρώπη και είναι επόμενο να αποτελεί τον διακαή πόθο των κορυφαίων ομάδων του πλανήτη.

Άλλωστε, ο Έλληνας άσος αναμένεται στο τέλος της σεζόν να αποχωρήσει από τη Ρόμα, καθώς στην τελευταία προσπάθεια που έγινε πρόσφατα για να τα βρουν οι δύο πλευρές και να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, δεν υπήρξε καμία συμφωνία.

Ήδη, λοιπόν, ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού μελετάει τις εξαιρετικές προτάσεις που έχει στα χέρια του, με τις πληροφορίες του SportDog να αναφέρουν ότι σε αυτή τη φάση βρίσκεται πιο κοντά στην Ίντερ!

Οι Νερατζούρι θέλουν πολύ τον Κώστα Μανωλά και ετοιμάζονται να του προσφέρουν ένα απίστευτο συμβόλαιο για να τον πείσουν να μετακομίσει από το καλοκαίρι στο Μιλάνο!

Την ίδια στιγμή, πάντως, οι σειρήνες από την Αγγλία ηχούν πάντα δυνατά στα αυτιά του Έλληνα άσου, με τη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ να παρακολουθεί ως γνωστόν την υπόθεση, μιας και φέρεται ο παίκτης να αρέσει πολύ στον Ζοσέ Μουρίνιο.

Όπως και να έχει, αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο διεθνής στόπερ δείχνει να αποχωρεί οριστικά από τη Ρώμη το καλοκαίρι και πως ήδη δουλεύει τη μεταγραφή του που δεδομένα θα προκαλέσει αίσθηση σε όλη την Ευρώπη...

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.