Ads Top

Τρομερές ατάκες – "Mαγκιά του Μαρινάκη, καλά έκανε και συγχαρητήρια - Άντε ψάξτε για τον δεύτερο τώρα"!


Δηλώσεις που θα συζητηθούν για το αφεντικό των πρωταθλητών από θρυλική "ερυθρόλευκη" φωνή που τα λέει έξω απ' τα δόντια! Διάβασε γιατί αποθεώνει τον πρόεδρο...




Την άποψη ότι ήταν μεγάλη μαγκιά τού Βαγγέλη Μαρινάκη που πούλησε σε τόσο καλή τιμή τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, αλλά και το γεγονός ότι οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες δεν μπορούν να πετύχουν παρόμοιες συμφωνίες, σχολίασε, μέσω του SportDog, ο Παναγιώτης Κελεσίδης.

Ο παλαίμαχος άσος μάς μίλησε ακόμα για τη νίκη-πρόκριση επί του Άρη, την εμφάνιση των πιτσιρικάδων του Ολυμπιακού, αλλά και για τον ποιος παίκτης θεωρεί ότι θα βοηθήσει πολύ στο μέλλον.

"To κέρδος από το παιχνίδι εναντίον του Άρη είναι οι νέοι παίκτες, που προωθούνται στην πρώτη ομάδα. Μου άρεσε πολύ ο Ανσαριφάρντ, νομίζω ότι θα βοηθήσει πολύ αυτός ο παίκτης. Αλλά όλα τα πιτσιρίκια είναι αστέρια, δεν είδατε το γκολ που πέτυχε ο Νικολάου; Και οι δύο νέοι, ο Σισοκό με τον Παρέδες, έδειξαν καλά στοιχεία. Μπορούν να βοηθήσουν, αλλά χρειάζονται παιχνίδια στα πόδια τους", είπε αρχικά στο SportDog ο παλαίμαχος άσος και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το πρώτο παιχνίδι τού Ολυμπιακού μετά από την πώληση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς:

"Δεν αμφισβητεί κανείς την αξία του, αλλά μία παροιμία λέει το μοναστήρι να είναι καλά και από καλογέρους... Πολλά μεγάλα ονόματα ήρθαν και έφυγαν από τον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια, η σελίδα του Μιλιβόγεβιτς έκλεισε και τώρα πάμε να βρούμε τον αντικαταστάτη. Ο Ρομαό και ο Μπουχαλάκης μπορούν να γίνουν τέτοιοι, αλλά χρειάζονται και αυτοί παιχνίδια".

Στη συνέχεια ο Π. Κελεσίδης αναφέρθηκε στην επιτυχία της πώλησης του Σέρβου άσου σε τόσο υψηλή τιμή: "Μαγκιά του προέδρου ήταν που τον πούλησε και καλά έκανε. Δεν είμαι της άποψης να κρατάμε τους παίκτες για πάντα, αξίζουν συγχαρητήρια στον Μαρινάκη γι' αυτή τη συμφωνία. Έβαλε πολλά λεφτά στα ταμεία του συλλόγου και δημιούργησε μία ακόμα φορά κίνητρο για τους υπόλοιπους να παίξουν καλή μπάλα, ώστε να κάνουν μεγάλη μεταγραφή.

Γιατί οι υπόλοιποι τι κάνουν; Πουλάνε με 2-3 εκ. ευρώ τους καλύτερους ποδοσφαιριστές τους και πανηγυρίζουν από πάνω! Πού να φτάσουν στον προγραμματισμό του Μαρινάκη και στο μυαλό του; Και μετά κάθονται και λένε ότι το πρωτάθλημα δεν τελείωσε κ.λπ. Ψάξτε για τον δεύτερο λέω εγώ, καλύτερα!".

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.