ΠΑΟΚ: «Μυρτώ είμαστε μαζί σου...» | LiveSports365


ΠΑΟΚ: «Μυρτώ είμαστε μαζί σου...»

Written By ilpu on Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017 | 10:28 μ.μ.

Θέλεις να πας διακοπές και να..ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ λεφτά; Σου έχουμε την λύση! ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
Η οικογένειας της Μυτώ επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή του ΠΑΟΚ στη Λάρισα, είδαν από κοντά τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» και το κυριότερο αναλήφθηκαν ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης τους στηρίζουν και είναι στο πλευρό τους.


Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Το καλοκαίρι του 2012 η απίστευτη περιπέτειά της συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Πέντε χρόνια μετά, τα φώτα έχουν σβήσει, αλλά ο αγώνας που δίνει η Μυρτώ συνεχίζεται πιο έντονος. Στα 19 της χρόνια πλέον, παλεύει καθημερινά μαζί με την οικογένειά της για μια καλύτερη ποιότητα ζωής μέσω ειδικών θεραπειών στο κέντρο Animus στη Λάρισα.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται δίπλα στην Μυρτώ και στηρίζει έμπρακτα την προσπάθειά της μέσω του κοινωνικού προγράμματος PAOK Action. Η Μυρτώ και η οικογένειά της, επισκέφτηκαν την αποστολή της ομάδας λίγο πριν τον αγώνα με τη Λάρισα προκειμένου η 19χρονη νικήτρια ζωής να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Από σήμερα, άλλωστε, η Μυρτώ έχει τη δική της φανέλα με το όνομά της στην πλάτη, καθώς αποτελεί επίτιμο μέλος της οικογένειας του συλλόγου. Και υποσχέθηκε πως μόλις έχει τη δυνατότητα θα έρθει και στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον ΠΑΟΚ από κοντά.

Μυρτώ είμαστε μαζί σου...».

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ..

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports365 - All Rights Reserved
Created by D. P.