Ads Top

Ψήνεται από τώρα η καλοκαιρινή βόμβα του Τίγρη - Πώς θα πει «ναι» ο παικταράς για να πέσει το ΟΑΚΑ!


Τι κι αν ακόμα απέχουμε αρκετά μέχρι τo τέλος της σεζόν, το μεγάλο «μπαμ» της ΑΕΚ δεν μπορεί να περιμένει και το επόμενο διάστημα ίσως είναι πολύ κρίσιμο για το super deal!


H απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο γέμισε με προσδοκίες τους φίλους της ΑΕΚ, ενώ τα δυο γκολ που πέτυχε στο ντεμπούτο του εκτόξευσαν τον ενθουσιασμό στα ύψη.

Πάντως, όσον αφορά στον 25χρονο φορ, το πρόβλημα είναι ότι ακόμα και αν τα πάει καλά με την Ένωση κατά τη διάρκεια του εξάμηνου δανεισμού του, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι η ομάδα θα μπορέσει να τον κρατήσει περαιτέρω στην Ελλάδα.

Κι αυτό γιατί μπορεί να έχει τοποθετηθεί οψιόν αγοράς στη συμφωνία για τον δανεισμό του, ωστόσο για να ενεργοποιηθεί απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος ο Αραούχο προς το παρόν έχει το μυαλό του στη Λας Πάλμας, αντιμετωπίζοντας τη θητεία του στην ΑΕΚ ως μια ευκαιρία για να "αναγεννηθεί" και να επιστρέψει στην Ισπανία.

Ακόμα και καθαρά επαγγελματικά να προσεγγίσει κανείς το θέμα, καλύτερα είναι να αγωνίζεσαι στο ισπανικό πρωτάθλημα, παρά στο ελληνικό. Άλλωστε, πριν φύγει μίλησε στο Radio Marca των Καναρίων και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "πάω εκεί ως το καλοκαίρι και θα επιστρέψω καλύτερος τότε".

Πάντως, το ενθαρρυντικό της υπόθεσης είναι πως υπάρχει αρκετός χρόνος για να αλλάξει γνώμη ο παίκτης. Ήδη ο Αραούχο άκουσε από το πρώτο του κιόλας παιχνίδι τον κόσμο να τραγουδά το όνομά του και άρχισε να "δένεται" με τον σύλλογο. Συνεπώς, ίσως μέχρι το τέλος της σεζόν να έχει βρει στα μέρη μας τον αγωνιστικό του "παράδεισο" και να αποφασίσει να μείνει εδώ.

Σίγουρα, όμως, όλα αυτά είναι υποθέσεις προς το παρόν, καθώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα καθορίσουν την έκβαση της υπόθεσης. Από την απόδοση του παίκτη και το "δέσιμο" με τον κόσμο μέχρι την πορεία της ομάδας και το κλίμα στα αποδυτήρια.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.