Ads Top

Δήλωση με νόημα Χιμένεθ για Μπακασέτα και μήνυμα σε άλλον παίκτη της ΑΕΚ!


Όπου και να του πω να παίξει, δίνει τα πάντα, για να προσφέρει είπε ο Ισπανός τεχνικός.


Απολαυστικός σε μία ακόμα δήλωσή του ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ που μίλησε για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Βέροια. Ο Ισπανός είπε τα καλύτερα για τον Μπακασέτα υπογραμμίζοντας, ότι κάνει ό,τι του ζητήσει.

"Ο Μπακασέτας έκανε στο κύπελλο ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπως άλλωστε και οι συμπαίκτες του. Αυτό που με ικανοποιεί περισσότερο απ' όλα είναι ότι, αν και έχει μια θέση που προτιμά να παίζει, όπου κι αν του έχω ζητήσει να αγωνιστεί δίνει τα πάντα για να προσφέρει. Πιστεύω ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να βοηθήσουν την ΑΕΚ. Είμαστε όλοι ΑΕΚ άρα όλοι μαζί προσπαθούμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Το γεγονός ότι έχω περισσότερες επιλογές θα κάνει ακόμα πιο εύκολο το έργο μας", είπε ο Μανόλο, ο οποίος με τα λόγια του στέλνει μήνυμα στον Μάνταλο που δεν ενθουσιάζει με τις εμφανίσεις του. Ήδη ο SportDog σας έχει ενημερώσει για τα θέματα που δημιουργήθηκαν, μετά το εμφατικό 6-0 επί του Λεβαδειακού. Σε δημοσίευμα της Πέμπτης (2/2/17)' τονίζαμε, ότι το εντυπωσιακό ποδόσφαιρο που έπαιξε η Ένωση ήταν χωρίς τον Μάνταλο και με τον Μπακασέτα για πρώτη φορά όχι συνδετικό κρίκο στο 4-2-3-1, αλλά σε ελεύθερο τελείως ρόλο μεταξύ των δυο αμυντικών χαφ και του φορ.

Όσο για το ματς δήλωσε: "Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι σίγουρα το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Η Βέροια αξίζει τον σεβασμό μας, αλλά εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα την πορεία μας, αν και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε σε έναν σωστό δρόμο, αφού συνεχώς βελτιωνόμαστε. Αυτό που θα πρέπει να έχουμε στο νου μας είναι ότι αν χαλαρώσουμε και δε συνεχίσουμε όπως τώρα, σίγουρα θα κάνουμε λάθος".

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.