Ads Top

Λίγο πριν σκάσει η «βόμβα» Γιαννακόπουλου που θα γκρεμίσει το ΟΑΚΑ - Τα εμπόδια και οι ανταγωνιστές!


Θα τρελάνει η "πράσινη" διοίκηση του Τριφυλλιού τον κόσμο της; Ποια είναι τα τελευταία δεδομένα για τη μεγάλη επιστροφή και τι προτιμά ο παίκτης;




Ο Στεφάν Λάσμε παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τον Παναθηναϊκό.

Ο Γκαμπονέζος άσος δεν είναι, πλέον, υπό καθεστώς τιμωρίας και μπορεί να παίξει όπου θέλει. Μάλιστα, οι πληροφοριες λένε ότι μέχρι τα μέσα του μήνα, θα έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο Τριφύλλι που τον θέλει πολύ η διοίκηση και οι οπαδοί, ενώ και ο ίδιος είναι θετικός. Δεν είναι, όμως, εύκολη μία τέτοια κίνηση, καθώς ήδη οι "πράσινοι" έχουν πολλούς ξένους παίκτες, ενώ κάποια στιγμή θα επιστρέψει ο Γκιστ.

Οι επιλογές του Λάσμε είναι από κει και πέρα η Μακάμπι και το NBDL. Ο 34χρονος σέντερ έχει παίξει στην ομάδα του λαού, η οποία τον θέλει πίσω, προκειμένου να σουλουπώσει τις αγωνιστικές της ατέλειες.

Παράλληλα, ο έμπειρος παίκτης θα ήθελε να επιστρέψει στο ΝΒΑ, όπου είχε παίξει παλιότερα, παρά το γεγονός ότι είναι σε κάπως προχωρημένη ηλικία. Γι' αυτό το λόγο σκέφτεται τη λύση του NBDL, μέσω του οποίου θα προσπαθήσει να γυρίσει στο "μαγικό κόσμο".

Πάντως, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και δεν θα αργήσουμε να μάθουμε την επόμενη ομάδα του Λάσμε...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.